آخرين مهلت تعويض پلاکهاي قديمي و ليزري
رئيس مرکز شمارهگذاري راهنمايي و رانندگي گفت: پانصد هزار خودرو با پلاک قديمي و ليزري در ايران هست که مالکان اين خودروها تاکنون براي تعويض پلاک اقدام نکردهاند.
به گزارش واحد مرکزي خبر، سرهنگ غلامي با بيان اينکه اين مالکان براي تعويض پلاک تا پايان اين ماه فرصت دارند، به خبرنگاران گفت: پس از مهلت مقرر، اين گونه خودروها متوقف و اعمال قانون خواهد داشت.
وي با اشاره به اينکه در شمارهگذاري ناجا، حدود يک ميليون پلاک قديمي وجود دارد که هنوز به پلاک کشوري تبديل نشدهاند، افزود: پانصد هزار زوج پلاک مربوط به سالهاي دهه چهل و اوايل پنجاه است که هماكنون وجود خارجي ندارند و از بين رفتهاند.
رئيس مرکز شمارهگذاري راهنمايي و رانندگي گفت: در سال 86، چهار ميليون و 280 هزار زوج پلاک روي خودروها نصب شده است که در مقايسه با سال 85 در نو شماره 5 و 8 دهم درصد، در تعويض پلاک 58 درصد و در نقل و انتقال 57 و چهار دهم درصد افزايش داشت و در مجموع نيز کل عمليات شمارهگذاري 39 و يک دهم درصد افزايش داشته است.
سرهنگ غلامي گفت: 35 مرکز تعويض پلاک و 180 دفتر خدمات خودرويي در کشور وجود دارد که در سال گذشته هشت و نيم ميليون نفر خدمات شمارهگذاري دريافت کردهاند.
1- هزينه بالائي براي باطري و راه اندازي آن بايد هزينه نمايم
2- براي بردن به مركز معاينه فني بايد آنرا با هزينه بالائي بيمه نمايم
3-ممكن است در مركز معاينه فني مورد تائيد قرار نگيرد و هزينه بالائي براي تعميرات داشته باشد تا برگ معاينه فني بگيرم .
4-قيمت اين ماشين ممكن است مابين يك تا يك ونيم ميليون تومان بيشتر نباشد. لذا با توجه به موارد فوق به نظر شما چه بايد كرد. پس بهتر است ترتيبي اتخاذ شود كه ابتداعآ بدون معاينه فني تعويض پلاك صورت گيرد تا پس از آن نسبت به معاينه فني آن اقدام شود. بنابراين شرط ارائه برگ معاينه فني براي تعويض پلاك حذف گردد. چنانچه از نظر معاينه فني تائيد نشود ديگر چه نيازي براي بيمه كردن و تعويض پلاك ميباشد. لطفآ اين مطلب را درج گردد تا شايد مسئولان ذيربط ملاحظه و راه حلي براي بنده و امثال بنده بررسي و ارائه نمايند.




