صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شرایط محاسبه اضافه کاری در ادارات

برای خدماتی که کارمندان دستگاه‌های اجرایی در خارج از وقت اداری در محل کار معین ارائه‌ می‌دهند، اضافه‌کار بر اساس 7 عامل حساسیت خدمات، اهمیت خدمات، حجم و کیفیت خدمات، سرعت‌ و دقت و برنامه‌ریزی و زمان‌بندی در انجام خدمات، مهارت و خبرگی کارمند برای انجام خدمات، خلاقیت و نورآوری در ارائه خدمات و تعامل و همکاری با سایر کارکنان در انجام کار گروهی پرداخت خواهد شد
کد خبر: ۹۵۱۳۱
| |
35725 بازدید

با تصویب شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، شرایط محاسبه اضافه‌کار خدمات خارج از وقت اداری کارمندان دستگاه‌های اجرایی تعیین شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بنا به پیشنهاد معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور و به استناد جزء «ب» بند 11 ماده واحده قانون بودجه سال 1388 کل کشور با الحاق 2 تبصره به ماده 1 دستورالعمل پرداخت اضافه‌کار موافقت کرد.

بر اساس این 2تبصره جدید، برای خدماتی که کارمندان دستگاه‌های اجرایی در خارج از وقت اداری در محل کار معین ارائه‌ می‌دهند، اضافه‌کار بر اساس 7 عامل حساسیت خدمات، اهمیت خدمات، حجم و کیفیت خدمات، سرعت‌ و دقت و برنامه‌ریزی و زمان‌بندی در انجام خدمات، مهارت و خبرگی کارمند برای انجام خدمات، خلاقیت و نورآوری در ارائه خدمات و تعامل و همکاری با سایر کارکنان در انجام کار گروهی پرداخت خواهد شد.

چنانچه عوامل دیگری غیر از عوامل عمومی یادشده بنا به ماهیت وظایف دستگاه‌های اجرایی در ارائه خدماتی که جانب کارمند در خارج از وقت اداری صورت می‌پذیرد موثر باشد با تایید بالاترین مقام دستگاه‌ این عوامل نیز در پرداخت اضافه‌کار کارمندان لحاظ خواهد شد.

همچین فوق‌العاده اضافه کار ساعتی کارکنان پشتیبانی که موظف به انجام وظایف محوله در خارج از وقت اداری همراه مدیران یا سرپرستان مربوط می‌باشند، طبق تشخیص مدیر واحد مربوط قابل پرداخت است.

این مصوبه را لطف‌الله فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرده است.



 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
اگرقراراست کاری انجام شوددرهشت ساعت اداری انجام میشود که دراینصصورت درعمل کشوری بسیارتوانمندترازژاپن میشدیم همه این قوانین وتبصره ها راهی است برای استفاده از بودچه دولت برای تعداد معدودیکه درساعات اداری بدنبال کارهای دیگر هستند که درواقع شغل اولشان محسوب میشود
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
والله بالله مسخره هست. اضافه کاری شده تسویه شخصی مدیران با کارمندان. تازه اصلش اینجاست که نورچشمان شما هر طور بنویسید آنان به نفع خود بلدند بخوانند. اشل حقوقی و مزایا در سیستمهای دولتی باید یکنواخت و دست مدیر بسته باشد تا جلوی خیلی تبعیض ها و نارضایتی های شغلی از بین برود. تو رو خدا منعکس کنید.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
اين يعني اينكه مديران بتوانند به افراد مورد نظر خود هر طور دلشان مي خواهد اضافه كار پرداخت كنند و عملا تبعيض موجود افزايش يابد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
این حرف ها همه شوخی است. به کارمندان بدون ماندن در خارج از وقت اداری و بر اساس رتبه و پست اضافه کاری داده می شود. مثلا مدیر کل 140 ساعت می گیرد، معاون و مشاور 120 ساعت، و......کارشناس 80 ساعت. پول نقت است و تقسیم می شود. بدون هیچ بهروه وری و این حرف ها
حسین شیخ المللوکی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
نفهمیدیم پس تا حالا به چه شکلی اضافه کار پرداخت می شده است - مگر غیر از این بوده است
فرهمند
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
سلام
شما که نمیذارید من مینویسم اضافه کاری تو سرشون بخوره ماکارگزاران مخابرات چند ماهی است که بدون حقوق کار میکنیم ووزارت ارتباطات به ما حقوق نمدهد در صورتی که هر ایرانی یه بار هم شده به یه روستا رفته وساعت 12شب خواسته با کسی تلفنی صحبت کنه کارگزار مخابرات روستائی با روی خوش رفته و کار اونو انجام داده ترا به خدا عدالت را برای ما معنی کنید اجرا پیشکش.یکی از دوستان در این روزها به خاطر ندادن حقوق وبی پولی بچه 6ماهه اون سقط شد فقط به خاطر بی پولی که نتونست خانمشو به بیمارستان برسونه وحق ویزیت نداشت چرا همه میدونن کاری نمیکنن؟ جناب رئیس جمهور انرژی اتمی حق ماست ولی نون تو سفره مهمتره تراکتور هدیه دادن به مردم بیگانه شآن نیست کارگزاران را دریاب.
خواهش میکنم اگر یه انسان این مطلب رو میخونه کمک کنه پپول نمیخوام برای رسیدن به حقمون کمک کنه کاش افرادی از جنس شهدا پیدا میشد ..باگریه از همتون متشکرم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
خواهشا تئوری ندهید، لازم یه سری به این شرکت های خصوصی بزنید تا ببینید چطور با قوانین و مقررات من دراوردی دارند حقوق اصلی پرسنل خودشون رو پایمال میکنند چه برسه به اضافه کاری هاشون.
طرح خصوصی سازی تنها منفعتی که داشته؛ پولدار ورو پولدار تر کرده، قشر متوسط رو هم فقیر کرده...
سازمانهای زیربط هیچ نظارتی رو کاره این شرکت ها ندارند...نمونه اش خود بنده با داشتن فوق لیسانس از یکی از دانشگاههای دولتی تهران در رشته مهندسی مکانیک، بیمه ام واسه تامین اجتماعی برابر حداقل حقوق رد میشه...
ولی مالیات از کل درآمدم کسر میشه...وقتی هم اعتراض میکنی میگن همینه که هستش....
رضایی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
متاسفانه در شرکت نفت فلات قاره کارکنان بدون حضور فیزیکی 120 ساعت اضافه کاری در یافت می دارند. لطفا اسم اضافه کاری را به پاداش کم کاری یا تنبلی تغییر دهید
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
مدیران و مدیر عامل شرکتها بدلیل نابغه بودن حتی بدون اضافه کاری و صرف وقت در خارج از شرکت، مشمول 100 درصد ساعات اضافه کاری و مبالغ آن میشوند.
ناشناس
|
-
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
تو اين مملكت هيچ اضافه كاري اي وجود نداره و نياز نيست..!
كارمندان محترم هم نگران نباشند چون اصافه كاريشون تا حالا بيگاري بوده پس چيزي از دست نميدهند!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟