دیدار عبدالمهدی با اعضای اتحادیه میهنی کردستان

نخست وزیر عراق امروز شنبه بر تلاش خود برای آرام کردن اوضاع و اداره امور کشور به صورت قدرتمند تاکید کرد.
کد خبر: ۹۵۰۹۸۰
| |
7945 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، دفتر عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالمهدی عصر امروز در سلیمانیه با کوسرت رسول علی، رئیس شورای سیاسی اتحادیه میهنی کردستان و تعدادی از اعضای این اتحادیه دیدار کرد .

عبدالمهدی در این دیدار خاطرنشان کرد: عراق دوست تمامی کشورهای همسایه، آمریکا و دیگر کشورهای جهان است و ما خواهان تحکیم روابط دوستی با همگان هستیم و برای برقراری آرامش و اداره امور کشور به صورت قدرتمند و دارای توازن که حاکمیت ما را حفظ کرده و مانع از خطر داعش و تروریسم شود، تلاش می‌کنیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت