میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گفتگوی ظریف و «گوترش» درباره ترور سردار سلیمانی

محمد جواد ظریف امشب در گفتگویی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل شهادت سردار سلیمانی را دارای آثار و تبعاتی دانست که در اختیار هیچکس نیست و همه عواقب آن متوجه رژیم تروریستی و ایالات متحده آمریکاست.
کد خبر: ۹۴۸۷۶۹
| |
10840 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب در گفتگویی تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن تاکید بر تروریستی بودن اقدام رژیم آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: با توجه به محبوبیت فراوان سردار سلیمانی نزد مردم منطقه بخاطر نقش ایشان در مبارزه با گروه‌های تروریستی، شهادت ایشان دارای آثار و تبعاتی است که در اختیار هیچکس نیست و همه عواقب آن متوجه رژیم تروریستی و ایالات متحده آمریکاست.

دبیرکل سازمان ملل متحد نیز با ابراز نگرانی از این اقدام آمریکا آنرا موجب افزایش تنش در منطقه خواند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت