میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گزینه سرمربیگری استقلال، هدایت تیم لیگ یکی را گرفت

کد خبر: ۹۴۸۷۲۵
| |
7755 بازدید

رسول خطیبی که به دلیل مشکلات با باشگاه ماشین سازی از این جمع آن‌ها جدا شده بود و حتی بین گزینه های جایگرینی استراماچونی قرار گرفته بود، در اقدامی غیرمنتظره هدایت تیم فوتبال آلومینیوم اراک در لیگ دسته اول را بر عهده گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از برکناری محمود فکری از هدایت تیم آلومینیوم اراک با تصمیم هیات مدیره این باشگاه رسول خطیبی به عنوان سرمربی جدید تیم انتخاب شد و قراردادش را با اراکی‌ها امضا کرد.

خطیبی که چند روز قبل از هدایت تیم ماشین سازی تبریز کنار کشید، همچنین جزو گزینه‌های جدی هدایت باشگاه ذوب آهن هم به شمار می‌رفت. او پیش از این همراه با گسترش فولاد و ماشین سازی تبریز به لیگ برتر صعود کرده بود اما شکست دادن استقلال در هر دوبازی رفت و برگشت این فصل باعث شد تا یکی از اصلی ترین گزینه های داخلی هدایت آبی ها باشد.

خطیبی همراه با ماشین سازی در نیم فصل اول لیگ نوزدهم نتایج نسبتا خوبی به دست آورد و تیمش در رده نهم قرار گرفت ولی به نظر می رسد جدا کردن بازیکنان خوب از ماشین سازی و همچنین بی توجهی مالی مالک باشگاه که اولویت را به تراکتور داده بود، باعث جدایی خطیبی شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت