صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله فرد ناشناس به شهردار بوشهر با بطری بنزین!

ساعتی پیش در خیابان ساحلی بوشهر، شهردار بندر بوشهر مورد سوءقصد قرار گرفت.
کد خبر: ۹۴۷۵۶۸
| |
11300 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، پس از پایان جلسه شورای اسلامی شهر بوشهر در روز یکشنبه ۸ دی ماه، "سید نورالدین امیری"، شهردار این شهر روبروی درب عمارت امیریه -ساختمان شورای شهر- مورد سوءقصد قرار گرفت.

یکی از افرادی که از نزدیک شاهد ماجرا بوده است،  گفت: "در حالی که آقای شهردار پس از خروج از عمارت امیریه در حال رفتن به آن سوی خیابان بود، ناگهان فردی از یک خودرو سفید رنگ پیاده شده و با بطری بنزین به سمت شهردار آمد. سپس محتویات بطری را بر روی شهردار ریخت و پس از سوار شدن به خودرو خود به سرعت از صحنه دور شد".

ایرج حسین پور، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری بندر بوشهر ضمن تایید این موضوع عنوان کرد: موضوع سوءقصد به جان شهردار بوشهر صحت دارد، فرد مورد اشاره صاحب ملکی بوده که در مورد ملک خود تقاضای غیرمعقولی داشته و شهرداری آن را نپذیرفته است. البته این پرونده مربوط به الان نیست و مدت زمان زیادی از آن می‌گذرد.

پس از این اتفاق شهردار توسط نگهبان و همراهانش به ساختمان شورا منتقل شد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات