صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نامه مدیران مسئول مطبوعات ایران به برلوسکنی

در پایان این نشست مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری‌ها با امضای نامه‌ای خطاب به سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر ایتالیا خواستار آزادی معصومی‌نژاد‌، خبرنگار ایرانی شدند.
کد خبر: ۹۴۷۴۶
| |
5327 بازدید

مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری ‌های ایران روز پنج شنبه دوم اردیبهشت با امضای نامه ‌ای خطاب به نخست وزیر ایتالیا خواستار آزادی خبرنگار ایرانی شد‌ند.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فارس : مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور امروز در سلسله نشست‌های دوره‌‌ای خود با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وی به هم اندیشی و رایزنی در باب مسائل مختلف رسانه‌ای کشور پرداختند.

در پایان این نشست مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری‌ها با امضای نامه‌ای خطاب به سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر ایتالیا خواستار آزادی معصومی‌نژاد‌، خبرنگار ایرانی شدند.

متن این نامه که به امضای همه مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور رسیده است به شرح زیر است:

جناب آقای سیلویو برلوسکنی

نخست وزیر محترم ایتالیا

آن‌گونه که آگاه هستید دستگاه قضایی ایتالیا چندی پیش در اقدامی کاملاً مغایر با جریان آزاد اطلاعات، آزادی مطبوعات و رسانه‌ها، بدون داشتن مدرک و مدارکی محکمه‌پسند و مستند اقدام به دستگیری خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران جناب آقای معصومی‌نژاد کرد.

این اتفاق سبب شد از یک‌سو ملت ایران که دارای پیوند دیرینه با ملت فهیم و با فرهنگ ایتالیاست، شگفت زده شود و از دیگر سو ادعای آزادی بیان در کشور ایتالیا هدف تردید جدی دولت و ملت ایران قرار گیرد.

اینک ما اصحاب رسانه‌های جمعی ایران از آن دولت تقاضا داریم به منظور احترام به آزادی بیان و روابط دیرینه دوملت ایران و ایتالیا هرچه زودتر در مسیر آزادی خبرنگار ایرانی که جرم وی تنها و تنها ارائه گزارش‌هایی مستند و واقعی بوده است اقدام لازم به عمل آورده و با این حرکت دل خانواده رنجیده وی را شاد و ملت ایران را مسرور گردانید. مطمئناً این اقدام انسان دوستانه دولت ایتالیا در روابط دو ملت و دولت مؤثر خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟