صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رييس فدراسيون كاراته:

هيچ گاه با سعيدلو مشكلي نداشتم

وي از چند برابر شدن اعتبارات فدراسيون كاراته در سال جديد خبر داد و در رابطه با بهبود وضعيت داوران كاراته نيز عنوان كرد: در اساسنامه‌ داوران علاوه بر 6 درجه داوري، درجه ممتازي را اضافه كرديم و 24 خرداد ماه ميزبان رييس كميته داوران بين‌المللي هستيم كه طي آزموني داوراني را كه مستحق درجه ممتازي هستند را به ما معرفي خواهند كرد.
کد خبر: ۹۴۶۵۰
| |
1984 بازدید

رييس فدراسيون كاراته گفت: بانوان ايراني با پوشش اسلامي در مسابقات يونان شركت خواهند كرد.

به گزارش ايسنا؛ سيد عباس احمدپناهي در نشست خبري خود با خبرنگاران ورزشي در مشهد در سومين سفر استاني خود، افزود: رييس سازمان تربيت‌بدني راهكار خوبي براي حل مشكل حضور بانوان كاراته ايران با پوشش اسلامي در مسابقات بين‌المللي ارائه داد و ما هم روي اين مساله مصر شديم و پيگيري كرديم و هر چند روساي قبلي فدراسيون تلاش خود را در اين زمينه انجام داده بودند اما نتيجه‌اي حاصل نشده بود.

وي افزود: مسابقات بين‌المللي يونان در سومين سال برگزاري خود است و ما از ابتداي فروردين ماه تلاش كرديم و با رايزني‌هايمان نظر مثبت مسوولان فدراسيون جهاني را جلب كرديم تا چند نمونه از پوشش‌هاي بانوان كاراته ايراني را براي آن‌ها نمايش دهيم و پوشش‌هايي كه از نظر اسلامي و فني و حركتي مناسب بودند را ارسال كرديم و خوشبختانه تاييد شد تا بانوان تيم ملي ايران به صورت آزمايشي در يونان شركت كنند و در صورت راي مثبت فدراسيون جهاني در آينده و در مسابقات آسيايي هنگ كنگ نيز شركت كنند.

وي در خصوص وضعيت تيم ملي و مسابقات پيشروي اين تيم اظهار كرد: در گذشته در اردوهاي انتخابي تيم ملي روال به گونه‌اي به عدالت نزديك نبود و ما سيستمي را پياده كرده‌ايم كه طي آن اعضاي دعوت شده به تيم ملي حدود 5-6 هفته تمرين كنند و بعد اعضاي اصلي تيم ملي مشخص شوند تا در اين مدت كاراته برتر كشور در اردوي تيم ملي مواردي را ياد بگيرند و به شهرستان برگردند ضمن اين كه وجود دو تيم ملي براي شركت در مسابقات آسيايي گوانگ‌جو و جهاني عربستان كه در پيش داريم، الزامي است.

پناهي در پاسخ به اين سوال كه كدام يك از اين مسابقات براي فدراسيون كاراته اهميت بيشتري دارد، گفت: اولويت ما مسابقات آسيايي است و بهترين‌ها را به گوانگ‌جو اعزام خواهيم كرد، در خصوص اين مسابقات دو مساله وجود دارد؛ اولين موضوع، اين است كه در مسابقات آسيايي دوحه ما 5 سهميه داشتيم و مسابقات گوانگ جو تنها 4 سهميه خواهيم داشت و عملا شانس يك مدال بيشتر را از دست مي‌دهيم و مساله‌ي ديگر اين است كه مسابقات كاراته در روز آخر برگزار مي‌شود و روز آخر مسابقات بسيار سخت و حساس است چون هر يك مدال در رده بندي كشور تاثيرگذار است و به همين دليل فشار زيادي از استرس روي ورزشكاران خواهد بود.

وي تاكيد كرد: با اين وجود تمام تلاش‌مان را انجام مي‌دهيم تا با بهترين اردوها و مسابقات تداركاتي خوبي كه تدارك خواهيم ديد، بهترين نتيجه ممكن را كسب كنيم.

پناهي ادامه داد: جوايز مسابقات آسيايي به مدال آوران را سازمان تربيت بدني تقبل مي‌كند و ما هم برنامه‌ريزي كرديم هر مبلغي كه سازمان تربيت بدني به نفرات صاحب مدال طلاي آسيا بدهد، فدراسيون كاراته به نقره آوران مسابقات جهاني همان مبلغ را خواهد داد و در مورد مربيان تيم ملي هم وضع به همين ترتيب است تا با اين روال هيچ كس دغدغه‌ ضرر مالي از جوايز را نداشته است.

وي در خصوص صحبت‌هاي شاطرزاده مبني بر كناره‌گيري از سرمربيگري تيم ملي با آمدن عسگري، گفت: اين‌ها شايعاتي است كه در مورد تيم ملي مطرح مي‌شود و در اين شايعات مطرح شده بود كه شاطرزاده اعلام كرده به عنوان سرمربي تيم ملي فعاليت خواهم كرد و با آمدن عسگري خواهم رفت، در حالي كه اين مساله صحت ندارد و عسگري كه در رده‌هاي اميد و جوانان كار مي‌كرده براي تقويت كادر فني تيم ملي آمده و سرمربي تيم ملي هم بر اساس ضوابط فدراسيون و فاكتورهاي لازم يك مربي از قبيل سوابق‌، تجربه و پرورش كاراته كاران مشخص مي‌شود.

رييس فدراسيون كاراته از انتصاب پروين كامران به عنوان نايب ريس فدراسيون كاراته خبر داد و اعلام كرد: وي از امروز در اين قسمت مشغول فعاليت خواهد شد.

پناهي در پاسخ به سوالي در خصوص تعامل ميان سبك‌هاي كاراته در اين فدراسيون تصريح كرد:

يكي از برنامه‌هاي اصلي ما ساماندهي سبك‌هاي كاراته است كه با هماهنگي سازمان تربيت بدني انجام خواهد شد.

وي افزود: سبك‌هايي كه ريشه ندارند بايد از كاراته خارج شوند، مانند سبك‌هاي كره‌اي، تكواندويي و رينگي كه به ما ربطي ندارند، وضيفه اصلي ما حمايت از سبك‌هاي اصلي كاراته و شعبات آن‌هاست، يعني همان كاري كه فدراسيون جهاني كاراته انجام مي‌دهد.

وي در پاسخ به اين سوال كه هدف از انجام سفرهاي استاني‌اش چيست؟ ابراز داشت: حداقل حسن اين سفرها آشنايي با مشكلات هيات‌هاي استاني از نزديك است و تا به امروز به گلستان و كرمانشاه نيز سفر كرده‌ام و وظيفه فدراسيون‌ها اين است كه مشكلات هيات‌ها را با توجه به امكاناتي كه دارند حل كنند و ما هم در صورت ارايه امكانات، از هيات‌هاي استاني توقع كار خوب داريم.

پناهي در واكنش به شايعه اختلاف نظرش با سعيدلو، رييس سازمان تربيت بدني، اظهار كرد: من هيچ گاه با سعيدلو مشكلي نداشتم و به وي به خاطر اينكه از روز اول اصل را براين گذاشت كه انتخابات به صورت سالم برگزار شود تبريك مي‌گويم.

وي از چند برابر شدن اعتبارات فدراسيون كاراته در سال جديد خبر داد و در رابطه با بهبود وضعيت داوران كاراته نيز عنوان كرد: در اساسنامه‌ داوران علاوه بر 6 درجه داوري، درجه ممتازي را اضافه كرديم و 24 خرداد ماه ميزبان رييس كميته داوران بين‌المللي هستيم كه طي آزموني داوراني را كه مستحق درجه ممتازي هستند را به ما معرفي خواهند كرد.

پناهي تاكيد كرد: از لحاظ كمي تعداد زيادي از داوران ما در بخش بين‌المللي فعاليت مي‌كنند به طوري كه 40 داور آسيايي و 20 داور جهاني داريم اما به نظر من از اين پس بايد روي بحث كيفي كار كنيم و در قضاوت‌ها نظارت خواهيم داشت.

وي در خصوص ارزيابي خود از عملكرد هيات كاراته خراسان رضوي، اظهار داشت: به نظر من در هيات‌هاي استاني بايد تلاش بيشتري صورت بگيرد و توان اين تلاش را در هيات خراسان رضوي مي‌بينيم و كساني كه معتقدند هيات كاراته خراسان رضوي عملكرد بدي داشته بايد بگويند بر چه احساس و معياري اين موضوع را مطرح مي‌كنند و اگر به بعد قهرماني در هيات توجه كنند بايد به اين مساله دقت كنند كه رسيدن به قهرماني به زمان احتياج دارد و در يك سال نمي‌توان قهرمان سازي كرد و اين يكي از عادت‌هاي بد است كه بدون شاخص‌ خاصي عملكرد هيات را بد بدانيم.

پناهي در واكنش به اين انتقاد مخالفان رييس هيات استان خراسان رضوي كه محمودي از جنس كاراته نيست، خاطرنشان كرد: كسي كه از جنس كاراته باشد در ابتداي كار بهتر تصميم مي‌گيرد اما محمودي نيز پس از 24 ماه شناخت كاملي روي اين ورزش در خراسان رضوي پيدا كرده و براي ما هم نوع مديريت مهم است و وقتي هياتي از رتبه‌ي هيات آخر به رتبه‌ي پنجم صعود مي‌كند ارزيابي را مثبت نشان مي‌دهد.

رييس فدراسيون كاراته در خصوص عملي ساختن شعار همت مضاعف و كار مضاعف در فدراسيون كاراته گفت: براي رساندن ورزش كاراته به جايگاه اصلي‌اش نياز به كار فراوان داريم و مهمترين كاري كه به همراه مسابقات زيادي كه داريم، توام كرديم و سعيدلو نيز روي آن تاكيد داشت قرار دادن ورزش همگاني در سر لوحه كارمان است و به همين ترتيب، كميته ورزش‌هاي همگاني را فعال كرديم تا در بخش آموزشي و استعداديابي هم شاهد افزايش قابل توجهي باشيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟