میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۲ خواسته پلیس از شهرداری تهران درباره معتادان دره فرحزاد

کد خبر: ۹۴۵۶۰۶
| |
4318 بازدید

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ از شهرداری تهران خواست تا روشنایی و دسترسی برای گشت زنی در دره فرحزاد را فراهم کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد بخشنده درباره حضور معتادان متجاهر در دره فرحزاد گفت: عملیات‌های مربوط به جمع‌آوری معتادان متجاهر در دره فرحزاد در حال حاضر به طور مستمر انجام می‌شود و فضای این دره دیگر مثل سابق نیست.

وی با بیان اینکه تعداد کل معتادان متجاهر در این دره حدود ۱۰۰ نفر است، تصریح کرد: اما واقعیت این است که مشکل اصلی دره فرحزاد بر می‌گردد به عدم دسترسی و نبود روشنایی در این محل ؛ اگر شهرداری این دو مساله را حل کند یعنی هم روشنایی آنجا را تامین کرده و هم دسترسی برای ما ایجاد کند، می توان این مشکل را حل کرد.

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با بیان اینکه طول دره فرحزاد ۴.۵ کیلومتر، عمق آن ۲۰ متر و عرضش ۵۰۰ متر است، گفت: عمده فضای این دره نیز قابل دسترسی و غیر قابل عبور است، خودرو که هیچ، حتی موتور هم نمی تواند در آنجا تردد کند و به همین دلیل لازم است که حتما مسیری برای تردد ایجاد شود، وضعیت روشنایی نیز در هنگام شب‌ها اصلا مناسب نیست.

بخشنده در مورد پیگیری‌های انجام شده برای حل این مشکل نیز اظهارکرد: جلساتی با دادستانی تهران داشته ایم و این موارد مطرح شده که در آنجا قول هایی به ما داده شده و ما امیدواریم که این مساله زودتراز سوی شهرداری تهران حل و فصل شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت