صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستگیری کلاهبردار ۲۳ میلیارد تومانی در لرستان

فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای تحت تعقیب در خرم‌آباد خبر داد.
کد خبر: ۹۴۵۲۶۵
| |
7083 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا؛ سردار حاجی‌محمد مهدیان‌نسب در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی شهرستان خرم‌آباد در اجرای دستور مقام قضائی مبنی بر دستگیری کلاهبردار متواری بلافاصله وارد عمل شدند.

وی اضافه کرد: تیم مجرب پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی، متهم را در مخفیگاهش دستگیر و به یگان انتظامی انتقال داد.

فرمانده انتظامی استان بیان کرد: فرد دستگیر شده در بازجویی‌های به عمل آمده به جرم خود مبنی بر ۲۳ میلیارد تومان کلاهبرداری از ۲۰۰۰ شهروند در پنج سال گذشته در سطح استان و بعضی استان‌های غربی و جنوبی به بهانه تحویل خودرو اعتراف کرد.

مهدیان‌نسب ضمن تقدیر مالباختگان از نیروی انتظامی گفت: فرد کلاهبردار با تشکیل پرونده به مراجع ذی‌صلاح معرفی شد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار