وزیرورزش: چرا استراماچونی چک خودش را نمی گیرد؟

کد خبر: ۹۴۵۲۰۹
|
۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰ 19 December 2019
|
4846 بازدید

وزیر ورزش و جوانان گفت: چک طلب استراماچونی آماده است و هر وقت خواست می‌تواند برای دریافت پولش اقدام کند.

به گزارش تابناک ورزشی، مسعود سلطانی‌فر در بجنورد، با اشاره به حواشی پیش آمده درباره پرداخت طلب استراماچونی مربی استقلال اظهار داشت: طلب کامل استراماچونی به همان میزانی که در قرارداد بوده آماده و صادر شده و هر وقت که خواست می‌تواند چک را دریافت کند.

استراماچونی در آستانه بازگشت به ایران؛ یک بانک ایتالیایی مشکل را حل می‌کند
وی افزود: چک طلب استراماچونی از طرف بانک مرکزی ایتالیا صادر شده و کاملاً قانونی است و مدیران باشگاه هم تلاش می‌کنند تا این موضوع برطرف شود.

وزیر ورزش درباره چرایی عدم مراجعه استراماچونی برای دریافت چک پاسخی نداد و در مورد اهداف سفرش به استان خراسان شمالی گفت: این استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش‌های ورزشی دارد که برای کلنگ‌زنی و افتتاح چند طرح و پروژه و همچنین حضور در مسابقات کشتی جام باشگاه‌های جهان به استان خراسان شمالی سفر کردم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت