صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حماس: مرزهاي 67 آري، اعتراف به اسرائيل نه

رئيس جمهور پيشين آمريکا گفت که به باور او گفت‌وگوهاي صلح ميان فلسطينيان و اسرائيل از زمان برگزاري کنفرانس آناپوليس در ماه نوامبر سال گذشته پسروي داشته است. کارتر گفت مشکل در اينجاست که آمريکا و اسرائيل حاضر نيستند با حماس ملاقات کنند.
کد خبر: ۹۴۳۹
| |
4560 بازدید
جنبش اسلامي حماس با تاکيد بر قبول تشکيل يک کشور فلسطيني طبق مرزهاي تعيين شده در سال 1967 اعلام کرد که موجوديت اسرائيل را به رسميت نخواهد شناخت.
 
به گزارش «بي‌بي‌سي»، خالد مشعل، رئيس دفتر سياسي حماس که در دمشق، پايتخت سوريه مستقر است اين موضع حماس را به دنبال سخنان جيمي کارتر، رئيس جمهور پيشين آمريکا بيان کرد که در آن گفته بود، حماس آماده است اسرائيل را به عنوان کشور همسايه فلسطينيان بپذيرد.
کارتر اين پيام رهبران حماس را روز دوشنبه (21 آوريل)، در نطقي در شوراي روابط خارجي اسرائيل در بيت‌المقدس اعلام کرد. او هفته گذشته با رهبران ارشد حماس در سوريه ملاقات کرد.
 
خالد مشعل گفت که حماس آماده است تا تأسيس کشوري فلسطيني با مرزهاي 1967 را بپذيرد. رئيس دفتر سياسي حماس افزود که اين گروه آماده است تا به اسرائيل آتش بس طولاني مدت پيشنهاد کند، در صورتي که اين کشور نيز نيروهاي خود را از اراضي اشغالي پس از جنگ سال 1967 خارج کند.
 
رئيس جمهور پيشين آمريکا گفته بود، حماس بر موضع خود تاکيد کرده که در صورت موافقت فلسطينيان طي يک همه پرسي، اين گروه هم با تشکيل کشوري فلسطيني در همسايگي اسرائيل و طبق مرزهاي تعيين شده در سال 1967 موافق است.
 
رئيس جمهور پيشين آمريکا گفت که به باور او گفت‌وگوهاي صلح ميان فلسطينيان و اسرائيل از زمان برگزاري کنفرانس آناپوليس در ماه نوامبر سال گذشته پسروي داشته است. کارتر گفت مشکل در اينجاست که آمريکا و اسرائيل حاضر نيستند با حماس ملاقات کنند.
 
کارتر در جريان اين نطق از اسرائيل مصرانه خواست تا به طور مستقيم با حماس وارد مذاکره شود و گفت که اگر اين کار صورت نگيرد راه براي ادامه روند صلح مسدود خواهد ماند. او گفت: حذف کردن حماس و سوريه از گفت‌وگوهاي صلح خاورميانه بي‌فايده است.
 
رئيس جمهور آمريکا در ارتباط با گيلعاد شاليط، سرجوخه اسرائيلي که در اسارت شبه نظاميان فلسطيني بوده است، گفت: آزادي او به خاطر نبودن ارتباط مستقيم ميان اسرائيل و حماس به تعويق افتاده است.
کارتر گفت: مشکل در توافق برسر هويت زندانيان فلسطيني است که قرار است در ازاي آزادي شاليط، آزاد شوند.
او به نقل از مقامات مصري گفت: اسرائيل موافقت کرده است در برابر آزادي اين سرباز اسرائيلي، هزار زنداني فلسطيني را آزاد کند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار