صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تهران گرم می‌شود

از امشب تا دوشنبه با افزایش پایداری جوی روند افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.
کد خبر: ۹۴۳۸۵۲
| |
8994 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که تا پنج روز آینده ۲ درجه سانتیگراد هوای تهران افزایش خواهد یافت.

به گزارش روز جمعه اداره کل هواشناسی استان تهران، از امشب تا دوشنبه با افزایش پایداری جوی روند افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود، همچنین از روز دوشنبه شب و طی روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی و ناپایداری جوی در سطح استان بارش باران و برف همراه با وزش باد و بهبود شرایط کیفی هوا پیش بینی می‌شود.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روز‌های جمعه، شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه به ترتیب (۸و ۲)، (۱۰ و ۳)، (۱۱ و ۳)، (۱۱ و ۴) و (۱۰ و۳) درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

ورامین با ۱۲ درجه و فیروزکوه – امین آباد با منفی ۱۰ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات