صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پلیس معترضین استقلال را از ساختمان باشگاه تخلیه کرد

کد خبر: ۹۴۲۷۳۹
| |
5658 بازدید

اتفاقات رخ داده پیرامون جدایی استراماچونی و هجوم هواداران به خیابان ۳۸ غربی سعادت‌آباد پای پلیس را به باشگاه استقلال باز کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، در شرایطی که حدود ۵۰۰ نفر از طرفداران استقلال مقابل ساختمان این باشگاه تجمع اعتراض آمیز انجام دادند و خواستار جدایی مدیران این باشگاه هستند پای پلیس هم به ساختمان باز شد.

بعد از اینکه تعدادی از طرفداران معترض قصد حضور در طبقات ساختمان باشگاه استقلال را داشتند ماموران کلانتری منطقه سعادت آباد وارد عمل شده و با متفرق کردن افراد، ساختمان را نیز تخلیه کردند. نیرو‌های انتظامی از کارمندان این باشگاه خواستند تا ساختمان را هر چه سریع‌تر ترک کنند، البته این اتفاق نیز رخ داده و در حال حاضر ساختمان باشگاه خالی از جمعیت است.

هواداران بعد از شنیدن خبر استعفای فتحی خواستار برکناری و استعفای سایر مدیران این باشگاه نیز شدند. دیدار تیم‌های استقلال و پیکان نیز به ورزشگاه آزادی منتقل شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات