میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
گزارش

لوبه با امیرغفور قهرمان والیبال جام باشگاه‌های جهان شد

لوبه برای نخستین بار توانست قهرمان رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان شود. امیر غفور، پشت خط زن ایرانی تیم لوبه در این بازی لحظاتی در ترکیب تیمش قرار گرفت و توانست یک امتیاز کسب کند. غفور نخستین ایرانی است که توانسته مدال طلای این مسابقات را به گردن بیاوزید.
کد خبر: ۹۴۲۶۷۳
| |
17041 بازدید

تیم والیبال لوبه با حضور پشت خط زن ایرانی‌اش قهرمان جام باشگاه‌های جهان شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های والیبال لوبه و ساداکروزیرو در فینال رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان به میزبانی برزیل مقابل هم قرار گرفتند. در این مسابقه تیم لوبه با نتیجه ۳ بر یک و با امتیاز‌های ۲۵ - ۲۳، ۱۹ - ۲۵، ۳۱ - ۲۹، ۲۵ - ۲۱ توانست حریف برزیلی خود را شکست دهد.

به این ترتیب لوبه برای نخستین بار توانست قهرمان رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان شود. امیر غفور، پشت خط زن ایرانی تیم لوبه در این بازی لحظاتی در ترکیب تیمش قرار گرفت و توانست تنها یک امتیاز کسب کند. غفور نخستین ایرانی است که توانسته مدال طلای این مسابقات را به گردن بیاوزید.

لوبه با امیر غفور قهرمان والیبال جام باشگاه‌های جهان شد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات