میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در پی حوادث روز دانشجو صورت گرفت؛

دستگیری عاملان تخریب خوابگاه دانشگاه هنر اصفهان

سه عامل تخریب خوابگاه پسرانه دانشگاه هنر اصفهان شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۴۲۶۲۵
| |
8244 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از  ایلنا، رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: به دنبال تخریب ساختمان خوابگاه پسرانه دانشگاه هنر اصفهان و ضرب و جرح یکی از دانشجویان همزمان با روز دانشجو، بلافاصله موضوع شناسایی و دستگیری عوامل این حادثه در دستورکار ماموران پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت.

سرهنگ محمدحسین اسماعیلی با بیان اینکه ماموران انتظامی در تحقیقات خود از این پرونده یکی از متهمان را در هنگام تردد در سطح شهر شناسایی و دستگیر کردند، افزود: این متهم در بازجویی‌های پلیس با اشاره به مخفیگاه دو عامل دیگر این پرونده به اقدامات مجرمانه خود نیز اقرار کرد.

وی با بیان اینکه سه متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی تحویل مرجع قضایی شدند، گفت: به تمام کسانی که با اقدامات مخرب، امنیت و آرامش مردم را برهم می‌زنند، هشدار می‌دهیم که پلیس آن‌ها را زیر نظر دارد و در سریع‌ترین زمان دستگیر و به سزای اعمال خود می‌رسند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات