دستگیری يك مقام فاسد برزیلی
پس از آنکه دادگاه عالی برزیل دستور دستگیری یک مقام فدرال در این کشور را به اتهام فساد مالی صادر کرد، این مقام رسمی برزیل پس از معرفی خود به پلیس دستگیر شد.
به گزارش الف به نقل از خبرگزاری اِفه اسپانیا (EFE)، دادگاه عالی برزیل با 12 رای موافق و دو رای مخالف، درخواست وکیل مدافع " خوزه روبرتو آرودا" مبنی بر اینکه تا زمان دادگاه وی با قرار وثیقه آزاد بماند را نیز رد کرد.
پس از دستگیری این مقام رسمی و سیاستمدار 56 ساله برزیلی، وی مجبور است که از سمت های سیاسی اش استعفا دهد.
رسانه های برزیل نیز گزارش دادند، اندکی پس از صدور حکم دستگیری این سیاستمدار و مقام رسمی برزیل، وی به یک مرکز پلیس فدرال در برازیلیا رفت و خود را تسلیم کرد.
دادگاه عالی برزیل همچنین حکم دستگیری پنچ تن از مشاوران آرودا را نیز صادر کرده است.
پس از آنکه یک مشاور سابق آرودا نوارهای ویدئویی را منتشر کرد که در آن عنوان شده است این مقام ارشد سیاسی و 10 تن از اعضای مجمع قانونگذاری منطقه ای از چند شرکت و تاجر مبالغی دریافت کرده و برای مقاصد شخصی توزیع کرده اند، آرودا از نوامبر گذشته با انتقادهای شدید در برزیل روبرو شده است.
یکی از کارکنان آرودا پیشتر به یک روزنامه نگار که قصد داشت مسائلی را در مورد این نوارهای ویدوئی بیان کند، مبالغی داده بود که پس از این اقدام و فاش شدن آن دستگیر شد. این نوارهای ویدئویی توسط یکی از مشاوران اسبق آرودا ارایه شده بود. این فرد تلاش کرد تا با ارائه این اسناد و مدارک از محکومیت خود در این پرونده بکاهد.
اگرچه آرودا پس از فاش شدن این رسوایی مجبور شد از ریاست حزبش استعفا کند، اما پیش از این از کناره گیری از سمت فرمانداری فدرال امتناع کرده بود که این اقدام باعث اعتراض مردم شد.


