منشا بوی نامطبوع تهران پیدا نشد

دیشب استانداری حرف آخر را زد و اعلام کرد منشا بو را پیدا نکردیم، آبفا نیز مسئولیت را قبول نکرد‌.
کد خبر: ۹۴۱۳۳۲
| |
6418 بازدید
منشا بوی نامطبوع تهران پیدا نشد

رئیس شورای شهر تهران گفت: دیشب استانداری حرف آخر را زد و اعلام کرد منشا بو را پیدا نکردیم، آبفا نیز مسئولیت را قبول نکرد‌.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، محسن هاشمی در حاشیه یکصد و هشتادمین جلسه شورای شهر تهران درخصوص انتشار بوی نامطبوع در سطح شهر گفت: دیشب استانداری حرف آخر را زد و اعلام کرد منشا بو را پیدا نکردیم، آبفا نیز مسئولیت را قبول نکرد‌.

وی به طنز گفت: یک نفر از دوستان به شوخی گفته گندی زدیم که بوی آن درآمده، پارسال هم این مساله بود و مثل اینکه قضیه امنیتی است.

وی درخصوص جزئیات جلسه هم اندیشی گفت: تعلیق سیاست های بودجه ریزی سال ۹۹ مطرح و پیشنهادات بررسی شد‌.

هاشمی در پاسخ به این سوال که سقف بودجه چه میزان است اظهار داشت: ۲۵ هزار میلیارد تومان سقف بودجه سال ۹۹ است و اولویت های بودجه سال آینده در حوزه حمل و نقل عمومی TOD است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت