قاچاق سیگار نصف شد

کد خبر: ۹۴۱۱۳۴
| |
7160 بازدید
|
۱
جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد برآورد قاچاق سیگار از ۱۳ میلیارد نخ در شش ماه اول سال گذشته به شش میلیارد و ۹۰ میلیون نخ رسیده و در این مدت ۵۳.۲ درصد کاهش داشته است.

به گزارش ایسنا، طبق آمار‌ها در نیمه اول امسال صادرات سیگار با کاهش ۷۶ درصدی به ۳۶ میلیون نخ رسیده است. این در حالی است که صادرات سیگار در شش ماهه اول سال گذشته ۱۵۰ میلیون نخ بوده است.

در این مدت صادرات تنباکو سنتی و معسل نیز ۴۳.۳ و ۷۷.۲ درصد کاهش داشته است؛ به‌طوری‌که در نیمه اول امسال ۶۳.۳ و ۳۷.۱ تن تنباکو سنتی و معسل صادر شده است.

با این حال صادرات توتون در این مدت بیش از ۹ برابر شده و به ۹۳۱ تن رسیده است.

همچنین طبق این آمار برآورد مصرف سیگار تغییری نداشته و تولید سیگار در نیمه اول امسال ۲۶ میلیارد و ۴۴۰ میلیون نخ بوده که نسبت به تولید ۱۹ میلیارد و ۶۵۰ میلیون نخی در مدت مشابه سال گذشته، ۳۴.۶ درصد افزایش داشته است.

در این میان آمار‌ها نشان می‌دهد که تعداد واحد‌های فعال دخانی در بخش سیگار و تنباکو از ۴۷ واحد در شش ماهه اول سال گذشته به ۵۸ واحد در نیمه اول امسال رسیده است.

همچنین طبق این آمار واریزی اشخاص و شرکت‌ها جهت محصولات دخانی به خزانه در نیمه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته تقریبا دو برابر شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
مهدی -
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
چطوری سیگار قاچاق را می توانند بشمرند و آمار بگیرند . ولی نمی توانند جلوی ورود را بگیرند ؟!!!!
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت