صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توهين‌کننده به قرآن، سفير آمريكا در پاكستان؟!

کد خبر: ۹۴۰۱
| |
6293 بازدید

«فضل الرحمن» روحاني اهل سنت پاکستاني، در يک مصاحبه راديويي گفت: آمريکا شخصي را به عنوان سفير در اسلام‌آباد، تعيين کرده است که در توهين به قرآن مجيد در اردوگاه «گوانتانامو» دست داشته و اعلام کرده بود که براي نابودي اين «کتاب» در سراسر دنيا تلاش خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاري اهل بيت (ع) ـ ابنا، «فضل الرحمن» افزود: ژنرال هود در پوشش سفير به پاکستان مي‌آيد تا سيستم دفاعي پاکستان را تحت نظر داشته باشد و ما اقدام آمريکا در زمينه اعزام وي به پاکستان محکوم مي‌کنيم.

وي با اشاره به اين‌که نامبرده مسئوليت اعمال خشونت عليه مسلمانان زنداني در گوانتامو را پذيرفته، اظهار داشت: «ژنرال هود با هدف جريحه‌دار ساختن احساسات مسلمانان، شش بار در اين زندان به قرآن مجيد توهين کرده است».

فضل الرحمن گفت: «هود بدترين دشمن اسلام و مسلمانان است و تعيين وي به عنوان سفير در يک کشور اسلامي در واقع به اين معني است که آنها مي خواهند به 160 ميليون مسلمان پاکستاني ثابت کنند که حاکمان اصلي اين کشور آمريکايي ها هستند».

وي افزود: «ما در تلاشيم دولت را توجيه کنيم که با استقرار وي در پاکستان موافقت نکند».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟