صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آزار و اذيت دختر 5 ساله در رستوران

کد خبر: ۹۳۹۷
| |
40354 بازدید

كارگر رستوراني كه دختر پنج ساله‌اي را در محل كارش مورد آزار جنسي قرار داده بود، با دستور داديار جنايي روانه زندان شد.

به نوشته اعتماد ملي، روز گذشته سليماني، داديار دوم دادسراي جنايي تهران در پايان نخستين جلسه رسيدگي به پرونده با هماهنگي رئيس اين دادسرا، دستور پلمب رستوراني را كه اين اتفاق در آن رخ داده است، صادر كرد. در اين جلسه، داديار سليماني دستور داد متهم به آزار جنسي در بين چند متهم ديگر قرار گيرد تا كودك پنج ساله او را شناسايي كند كه كودك خردسال نيز در نگاه اول او را شناخت.

پس از آن نيز ماجرا را براي ثبت در پرونده شرح داد و با اشاره به متهم گفت: زماني كه ما به آن رستوران رفته بوديم، اين مرد به من گفت به زيرزمين بيا، اما من به او گفتم اول تو برو بعد من مي‌آيم. اين مرد به من گفت: در زيرزمين كاري است كه تو بايد انجام دهي. بعد او به دستشويي رفت و من به‌دنبال او رفتم، در دستشويي اين مرد دستم را گاز گرفت و مورد آزار قرار داد. اين ادعاي دختر پنج ساله، در حالي بود كه متهم 21 ساله در بازجويي انجام شده، ادعاهاي دختر خردسال را تكذيب كرد.

داديار شعبه دوم دادسراي جنايي در پايان اين جلسه، متهم را به زندان كهريزك كه محل نگهداري اراذل و اوباش است فرستاد و دستور داد دختر خردسال براي بررسي كبودي‌هايي كه بر اثر خشونت اين كارگر رستوران به وجود آمده، به پزشكي قانوني معرفي شود. پدر اين كودك نيز در تشريح نحوه اطلا‌ع از موضوع گفت: ما در حوالي پيروزي زندگي مي‌كنيم. زمان حادثه براي شركت در ميهماني يكي از آشنايان به رستوراني در نزديكي ميدان منيريه رفته بوديم كه براي لحظاتي، متوجه غيبت دخترمان شديم. بعد كه او را پيدا كردم، به‌طور كلي چيزهايي در مورد ماجرا به من گفت.

اما وقتي به خانه رفتيم، نحوه آزارش را با جزييات بيشتري براي مادرش شرح داد و گفت: آقايي كه سيني را از روي ميز ما برداشت، من را به دستشويي برد و اذيت كرد. وقتي همسرم موضوع را با من در ميان گذاشت، به كلا‌نتري رفتيم و طرح شكايت كرديم، اين در حالي بود كه آثار خون و كبودي روي بدن دخترم وجود داشت و متهم نيز در كلا‌نتري و مراحل اوليه پس از دستگيري به اتهام خود اعتراف كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۲
متاسفیم که هر روز باید شاهد چنین جنایتهایی باشیم. امیدوارم مسئولین با برخورد هر چه شدیدتر مانع از تکرار این جنایتها شوند.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۲
باسلام : اميدوارباجديتي كه دستگاه قضائي كشور ازخود نشان ميده باعث جلوگيري ازچنين خلافها وكودك آزريها درسطح كشور باشد.به اميد داشتن جامعه اي سالم وعاري ازهرگونه خلاف
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۲
بايد يك فكر اساسي براي حل اين مسايل كرد. برخوردهاي شديد هم كه تا حالا جواب نداده.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۲
خدا انشاءالله ما را لحظه اي به حال خودمان نگذارد كه از حيوان پست تر مي شويم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۳
واي بر انسانهاي از خدا بيخبر
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۳
کار ان جوان قابل دفاع نیست ولی همه تقصیرها را هم نباید به گردان او انداخت . عدم داشتن برنامه های مناسب و اموزش های صحیح و درک جوانان و ارشاد های لازم بدون تحقیر و زور بی تاثیر نیست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟