ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
رییس سازمان بورس:

دو درصد شرکت‌ها اطلاعات مالی ارائه نمی‌کنند

کد خبر: ۹۳۹۴۱۴
| |
3852 بازدید

رییس سازمان بورس در نشست هم اندیشی با اقتصاددانان جوان اعلام کرد: ۹۰ درصد از شرکت‌ها، اطلاعات خود را به موقع به بورس ارایه می‌کنند، ۸ درصد تاخیر دارند و دو درصد هم اطلاعات خود را ارایه نمی‌کنند.

به گزارش ایبِنا، شاپور محمدی افزود: این در حالی است زمانی که بنده این مسئولیت را برعهده گرفتم تنها ۴۲ درصد از شرکت ها، اطلاعات خود را به موقع به بورس عرضه می‌کردند، ۲۳ درصد از شرکت‌ها اطلاعات خود را به بورس نمی‌دادند و بقیه هم با تاخیر اطلاعات خود را عرضه می‌کردند.

وی اضافه کرد: در ۴ سال گذشته اوراق بدهی از ۱۴ هزار میلیارد تومان به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته و ارزش صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه، به بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟