ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

میشل عون: دولت جدید متشکل از چهره‌های سیاسی خواهد بود

رئیس جمهوری لبنان امروز (سه شنبه) اعلام کرد، دولت جدید دولتی متشکل از چهره‌های سیاسی خواهد بود و کارشناسان و نمایندگان جنبش‌ها در آن حضور خواهند داشت.
کد خبر: ۹۳۸۴۴۷
| |
3036 بازدید

رئیس جمهوری لبنان امروز (سه شنبه) اعلام کرد، دولت جدید دولتی متشکل از چهره‌های سیاسی خواهد بود و کارشناسان و نمایندگان جنبش‌ها در آن حضور خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، میشل عون، رئیس جمهوری لبنان به یان کوبیس، هماهنگ‌کننده سازمان ملل در لبنان گفت، به محض پایان رایزنی‌هایی که پیرامون تشکیل دولت جدید با رهبران احزاب و جریان‌های سیاسی ذی‌ربط در جریان است، زمان رایزنی‌ها با پارلمان را تعیین خواهد کرد.

وی تصریح کرد، دولت جدید دولتی متشکل از چهره‌های سیاسی خواهد بود و نمایندگان جنبش‌ها در آن حضور خواهند داشت. اوضاع اقتصادی نیز کنترل و به تدریج بررسی می‌شود.

عون در ادامه گفت: هدف از عدم تعیین زمان رایزنی‌ها با پارلمان رفع موانع پیش روی دولت و تسهیل در مأموریت نخست وزیر مکلف است.

این درحالی است که سعد حریری، نخست وزیر مستعفی لبنان بر لزوم تشکیل دولتی فن سالار یا تکنوکرات با حضور افراد متخصص تاکید دارد و کنار زدن برخی وزیران در دولت آینده را خواستار است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟