
مدیرکل راه آهن آذربایجان شرقی گفت: دو واگن از قطار مسافری تهران - تبریز بامداد امروز در محدوده ایستگاه سهند از ریل خارج شد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از تبریز، ارصلانی اظهار داشت: دو واگن از قطار مسافری تهران - تبریز بامداد امروز در محدوده ایستگاه سهند از ریل خارج شد.
وی افزود: حدود ساعت ۶:۲۰ بامداد امروز اتفاق افتاده وهیچ گونه تلفات جانی و مالی نداشته است.
ارصلانی گفت: با حضور عوامل امدادی راه آهن، مسیر تا ساعت ۱۰ بازگشایی و به حالت عادی باز میگردد.
مدیرکل راه آهن آذربایجان شرقی تصریح کرد: این قطار شب گذشته با ۳۵۰ مسافر تهران را به مقصد تبریز ترک کرده بود.
 مجلسیان محترم که هر روز به اقای آخوندی از هوا و دریا و خشکی حمله می کردند الان کجا هستند؟ بعد از ایشان چند بار هست که قطار از ریل خارج شده و کسی صداش در نیامده؟
 							         		            مجلسیان محترم که هر روز به اقای آخوندی از هوا و دریا و خشکی حمله می کردند الان کجا هستند؟ بعد از ایشان چند بار هست که قطار از ریل خارج شده و کسی صداش در نیامده؟         		                     		         وقتی بی تفاوت از کنار آدمایی که مظلومانه تو قطار تبریز مشهد سوختند گذشتند و آب از آب هم تکون نخورد، مشخص شد که جان مردم چقدر براشون اهمیت داره... چرا بررسی موضوع قطار تبریز مشهد بدون هیچ نتیجه ای از دستور کار مجلس خارج شد .. این توهین به شعور مردم و خانواده داغدار کشته شده ها نیست؟
 							         		            وقتی بی تفاوت از کنار آدمایی که مظلومانه تو قطار تبریز مشهد سوختند گذشتند و آب از آب هم تکون نخورد، مشخص شد که جان مردم چقدر براشون اهمیت داره... چرا بررسی موضوع قطار تبریز مشهد بدون هیچ نتیجه ای از دستور کار مجلس خارج شد .. این توهین به شعور مردم و خانواده داغدار کشته شده ها نیست؟