ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت ۱۸۰ نفر در جریان ناآرامی‌های خوزستان

کد خبر: ۹۳۷۹۵۸
| |
5565 بازدید
استاندار خوزستان گفت: در جریان ناآرامی‌های سه روز اخیر در برخی شهر‌های استان خوزستان ۱۸۰ نفر دستگیر شدند

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، غلامرضا شریعتی افزود: در ۱۵ شهرستان استان در پی افزایش قیمت بنزین طی سه روز گذشته اعتراضاتی توسط مردم انجام شد که در برخی از این شهرستان‌ها افرادی سعی کردند این اعتراضات آرام را به خشونت تبدیل کنند.

وی گفت:در کنار این اعتراضات اشراری هم وجود داشتند که تلاش میکردند اعتراضات مدنی و اجتماعی را به خشونت و درگیری تبدیل کنند که خوشبختانه با خویشتنداری نیرو‌های نظامی و انتظامی این ناآرامی‌ها به پایان رسید و آرامش به استان بازگشت.

وی گفت: در جریان این ناآرامی‌ها در چند شهر استان از جمله بهبهان، خرمشهر، آبادان، شادگان، ماهشهر و اندیمشک خساراتی به اماکن عمومی وارد شد هر چند این خسارات جزئی و در حد شکسته شدن شیشه‌ها و یا فضای فیزیکی ساختمان‌های عمومی بوده، اما کار ترمیم این اماکن آغاز شده است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه اعتراض حق مردم است گفت: اعتراض باید در چارچوب قانون باشد و بایستی با درخواست از مقامات مسئول انجام شود نه اینکه با بی قانونی و بی نظمی باعث اختلال در کار سایر شهروندان شد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟