صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فرانسه:

تحریم‌های «مهربان» علیه ایران؛ شاید در هفته‌‌های آینده!

وی در پاسخ به این که میزان امیدواری اروپا نسبت به اینکه مؤثر بودن این تحریم‌ها علیه ایران به چه میزان خواهد بود، گفت: آینده نشان خواهد داد که ایرانی‌ها چگونه با این تحریم‌ها برخورد خواهند کرد، ولی به هر حال اعمال این گونه اقدامات لازم است تا ایرانی‌ها درک کنند که مذاکرات باید نتیجه ای داشته باشد و نشست‌های کارشناسی نمی‌تواند برای همیشه ادامه داشته باشد و تهران راه خود را برود.
کد خبر: ۹۳۷۵۴
| |
14862 بازدید

سرویس بین‌الملل ـ یک روزنامه عربی به نقل از مقامات «بسیار آگاه و مؤثر» از فرانسه خبر داد: تهران در هفته‌های آینده شاهد تحریم‌های گسترده اما مهربان خواهد بود!

به گزارش «تابناک»، روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» در ادامه مدعی شد، این مقامات افزوده اند: این تحریم‌ها شامل برخی مؤسسات خصوصی تجاری، بانک‌های دولتی، افراد حقیقی، شرکت‌های حمل و نقل ایرانی و بین‌المللی و شرکت‌های همکاری کننده با ایران خواهد بود و می‌توان امیدوار بود که نظر تحریم کنندگان را جلب کند ضمن اینکه به مردم ایران نیز فشار نخواهد آمد!

«بناندو والیرو»، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه نیز در پاسخ به این که میزان امیدواری اروپا نسبت به اینکه مؤثر بودن این تحریم‌ها علیه ایران به چه میزان خواهد بود، گفت: آینده نشان خواهد داد که ایرانی‌ها چگونه با این تحریم‌ها برخورد خواهند کرد ولی به هر حال، اعمال این گونه اقدامات لازم است تا ایرانی‌ها دریابند که مذاکرات باید نتیجه ای داشته باشد و نشست‌های کارشناسی، نمی تواند برای همیشه ادامه داشته باشد و تهران راه خود را برود.

در عین حال، وزیر امور خارجه برزیل نیز در این باره گفت: با همتای چینی خود مذاکرات مفصلی درباره تحریم‌های ایران داشته و به این نتیجه رسیده ایم که ایران از برنامه‌های اتمی خود دست بر نخواهد داشت و تحریم‌ها نیز هیچ گونه تأثیری برروند اقتصادی ایران برجای نخواهد گذاشت.

گفته می‌شود، موضوع دور جدید تحریم‌ها علیه ایران نتوانسته با اجماع گروه 5+1 و همراهی برخی اعضای دایم و غیر دایم شورای امنیت سازمان ملل همراه شود.

البته موضوعی که اکنون غرب به عنوان سیاست جنگ روانی جدیدش علیه ایران در پیش گرفته است، بحث اعمال تحریم‌هایی است که به مردم ایران فشار نیاورده، بلکه تنها به دولت ایران فشار می‌آورد!

این موضوع شاید در ظاهر نوعی جوسازی روانی غرب برای فاصله انداختن میان ملت و دولت ایران باشد، اما در عمل حرکتی بسیار ساده لوحانه است، زیرا با توجه به نقش دولت در اقتصاد ایران کدام تحریم علیه دولت وجود خواهد داشت که بر مردم مستقیم یا غیر مستقیم اثرگذار نباشد؟ بنابراین هرچند اعمال دور جدید تحریم‌ها موضوعی است که نباید از آن استقبال کرد، هشیاری در برابر سیاست جدید غرب مبنی بر فاصله انداختن میان دولت و ملت، بیش از هر برهه دیگری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
بیتا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۸
آخ جوووون! باز هم تحریم... می میرم برای تحریم.
ناشناس
|
SWITZERLAND
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۸
ما بايستی هوشيار باشيم در مقابل غربيها و بايستی هوشيارانه از حقوق هسته ای ايران دفاع کنيم ، البته دولت ايران جوانمردی نشان دهد و يک ژست خوب و انسانی بگيرد و يک عفو عمومی اعلام کند وتمامی زندانيان را آزاد و از کشته شدگان بعد از انتخابات دلجوئی کند. شما نمی توانيد هم با داخل و هم با خارج درگير شويد. اين تحريمها را بی اثر ميکند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۸
زندباد ايراني .
مرگ بر امريكا
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۸
مثلا اگر تحریم نامهربان بکنند چه غلطی می کنند. مگر تحریمهای نامهربان چهار قطعنامه در 5 سال گذشته مارا فلج کرده که نگران یک تحریم نامهربان باشیم؟ فقط بلوف می زنند و بس و خودشان را گول می زنند چون فکر می کنند مردم ایران را گول زده اند.
شمس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۸
تحریم هیچ اثری نداره فقط آبروی خودتون را بیشتر می برید مگر تا الان تحریم نبودیم 31 سال هست که تحریم هستیم
چیزی مونده که شما تحریم کنید؟ تو اینترنت هم بسیاری از سایتها ما رو تحریم کردند.
هرچقدر بیشتر تحریم کنید.به ضرر خودتون هست.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۸
سایت شما ظاهرا یه سایت موافق نظام و منتقد دولته .
البته نکته جالب اینه که همه کاربرانی که زده میشه هم همینطوره یعنی اینکه شما کاملا انتخابی نظرات را می زنید یا شاید هم همه بینندگان این سایت هم فکر خودتون هستند ؟؟؟!!!
اگه راست میگید این نظر را بزنید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟