صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قاتل اجاره‌اي در يك قدمي مجازات

شهين ـ متهم پرونده ـ ابتدا با بيان اظهارات متناقض، گفته‌هاي دخترش را نپذيرفت و خود را بي‌گناه دانست، اما در مواجهه حضوري با دخترش به جرم خود اعتراف كرد.
کد خبر: ۹۳۷۱۴
| |
2171 بازدید

مردي كه از سوي خاله‌اش اجير شده بود تا شوهر وي را به قتل برساند، با تاييد حكم مرگ از سوي قضات شعبه 15 ديوان عالي كشور در يك قدمي مجازات قرار گرفت.

به گزارش «جام‌جم»، بهمن سال 86 زني ميانسال با مراجعه به شعبه يكم بازپرسي دادسراي جنايي تهران، از ناپديد شدن شوهرش به نام احمد در محله خاك‌سفيد تهران خبر داد.

با شكايت اين زن و تشكيل پرونده قضايي، ماموران اداره يازدهم آگاهي تهران، تحقيقات خود را در اين باره آغاز كردند. در ادامه تحقيقات كارآگاهان معلوم شد كه مرد گمشده با همسرش اختلاف داشته و حتي چند بار از سوي وي به مرگ تهديد شده است. با به دست آمدن اين اطلاعات، ماموران كه احتمال مي‌دادند همسر احمد از سرنوشت وي اطلاع دارد و شكايت دروغين مطرح كرده است، رفت و آمدهاي او و اعضاي خانواده‌اش را به طور نامحسوس تحت كنترل قرار دادند.

در ادامه بررسي‌هاي پليسي معلوم شد كه دختر خانواده به يكي از بانك‌هاي تهران مراجعه كرده است و قصد دارد يك چك ميليوني را كه متعلق به پدرش بوده، نقد كند. ماموران با مشكوك شدن به دختر جوان، با هماهنگي قضايي او را بازداشت كردند و به اداره پليس آگاهي تهران انتقال دادند. دختر جوان مورد بازجويي قرار گرفت و سرانجام عنوان كرد: پدرش به قتل رسيده و مادر خانواده در وقوع جنايت نقش داشته است. به اين ترتيب، مادر وي بازداشت شد و مورد بازجويي قرار گرفت.

شهين ـ متهم پرونده ـ ابتدا با بيان اظهارات متناقض، گفته‌هاي دخترش را نپذيرفت و خود را بي‌گناه دانست، اما در مواجهه حضوري با دخترش به جرم خود اعتراف كرد.

اعتراف به اجير كردن قاتل

شهين ـ متهم ـ در اظهاراتش به پليس گفت: شوهرم معتاد بود و هميشه با من و اعضاي خانواده‌ام بدرفتاري مي‌كرد. چند بار قصد جدايي داشتم ولي او حاضر به طلاق دادن من نبود، تا اين كه تصميم گرفتم او را به قتل برسانم. متهم ادامه داد: ماجرا را با خواهرزاده‌ام ـ امير ـ در ميان گذاشتم كه او قبول كرد در قبال دريافت 20 ميليون تومان، نقشه قتل را عملي كند و شوهرم را به قتل برساند. شب حادثه، امير به همراه دوستش ميثم به خانه‌ام آمدند و با شوهرم دعوا و مشاجره كردند كه در جريان اين مشاجره‌ها، امير خواهرزاده‌ام با ضربه‌هاي چاقو شوهرم را به قتل رساند و جسد را به كمك دوستش از خانه خارج كرد.

با ثبت اظهارات وي، امير قاتل فراري ـ و همدستش تحت تعقيب قرار گرفتند و در شرق تهران دستگير شدند. آنها با انتقال به اداره پليس آگاهي تهران، مورد بازجويي قرار گرفتند و راز قتل مرد ميانسال ـ احمد ـ را برملا كردند.

امير ـ متهم به قتل ـ در اظهاراتش به پليس گفت: از سوي خاله‌ام اجير شدم تا شوهرش را به قتل برسانم و در قبال آن، 20 ميليون تومان دريافت كنم. شب حادثه به خانه آنها رفتم و شوهرخاله‌ام را با ضربه‌هاي چاقو كشتم و بعد جسد او را به كمك دوستم ميثم به پارك جنگلي سرخه‌حصار انتقال داديم و سوزانديم. به اين ترتيب، پس از آخرين دفاع متهمان، آنها با قرار قانوني روانه زندان شدند و پرونده آنها با صدور كيفرخواست به شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد و 3 متهم پرونده كه نقش كليدي در وقوع حادثه داشتند، محاكمه شدند.

قاضي عزيز محمدي، رئيس دادگاه به همراه 4 قاضي مستشار شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران، امير متهم رديف اول پرونده را به قصاص ـ مرگ ـ و همسر مقتول را به خاطر معاونت در قتل به 15 سال حبس و ميثم ـ متهم سوم پرونده ـ را به يك سال حبس و 2 سال تبعيد محكوم كردند. پرونده پس از احكام صادر شده به ديوان عالي كشور ارسال و پس از تاييد حكم به دادسراي جنايي ارسال شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار