خواستگار افغاني، دختر محبوبش را زنداني كرد
يك تبعه افغان وقتي با مخالفت والدين دختر مورد علاقهاش براي ازدواج روبهرو شد، نقشه ربودن دختر جوان و برادرش را عملي كرد تا خانواده او را وادار به موافقت كند.
به گزارش «جامجم»، 19 فروردين ماه امسال دختري 17 ساله براي خريد از خانه پدرياش در جنوب غرب تهران خارج شد، اما به محل سكونتش بازنگشت.
وقتي غيبت دختر نوجوان طولاني شد، والدينش جستجو براي يافتن وي را آغاز كردند و چون پس از ساعتها موفق به يافتن او نشدند، پدرش به كلانتري يافتآباد تهران مراجعه كرد و با طرح شكايتي، گم شدن دخترش را خبر داد.
با تشكيل پروندهاي در اين ارتباط، تحقيقات پليسي براي يافتن دختر جوان آغاز شد. در حالي كه پليس به تحقيقات خود ادامه ميداد، شاكي روز بعد به كلانتري مراجعه كرد و گفت كه پسرم هم به خانه بازنگشته و دوستان و اقوام از او بياطلاع هستند. گمان ميكنم ميان ناپديد شدن 2 فرزندم ارتباطي باشد.
ماموران با به دست آمدن اين اطلاعات، تحقيقات براي يافتن خواهر و برادر گمشده را آغاز كردند تا اين كه چند روز بعد شاكي هراسان و گريان به كلانتري رفت و افسر تحقيق هم پس از آرام كردن شاكي به بازجويي او پرداخت.
خواستگار در نقش آدمربا ظاهر شد
مرد شاكي در اظهاراتش به پليس گفت: شب گذشته، خواستگار دخترم كه يك تبعه افغان است، چند بار تلفني با خانهام تماس گرفت و تهديد كرد فرزندانم را ربوده و فقط در صورتي آنها را آزاد ميكند، كه رضايت خود را براي ازدواج با دخترم اعلام كنم.
شاكي ادامه داد: خواستگار آدمربا مرا تهديد كرد، اگر با خواستهاش موافقت نكنم، ديگر فرزندانم را ملاقات نخواهم كرد و به همراه آنها بزودي از كشور خارج ميشود.
با اطلاعاتي كه شاكي در اختيار ماموران قرار داد، پرونده وارد مرحله جديدي شد و براي ادامه رسيدگي در اختيار كارآگاهان اداره يازدهم آگاهي تهران قرار گرفت. در حالي كه كارآگاهان جستجو براي يافتن محل نگهداري گروگانها را آغاز كرده بودند، پي بردند مرد آدمربا دوباره با شاكي تماس گرفته و تهديد كرده است اگر تا 24 ساعت ديگر، مقدمات ازدواج او را فراهم نكند، گروگانها را با خود از كشور خارج ميكند.
كارآگاهان اداره يازدهم آگاهي تهران با اطلاع از اين موضوع، محلهايي را كه احتمال تردد مرد آدمربا وجود داشت زير نظر قرار دادند تا اين كه معلوم شد وي در خانهاي واقع در منطقه خليج فارس تهران زندگي ميكند. ماموران كه احتمال ميدادند مرد آدمربا گروگانها را به اين خانه انتقال داده، با هماهنگي قضايي به محل اعزام شدند و روز پنجشنبه گذشته با محاصره خانه متهم، او را قبل از فرار دستگير كردند و 2 گروگان را كه در يكي از اتاقهاي خانه محبوس بودند، نجات دادند. با انتقال آنها به مركز پليس آگاهي تهران، تحقيق در اين باره آغاز شد.
اعتراف متهم
متهم افغان در بازجويي به پليس گفت: چندي قبل در يكي از بوستانهاي شهر با اين دختر آشنا شدم و پس از گذشت چند ماه به هم علاقهمند شديم و تصميم به ازدواج گرفتيم.
متهم ادامه داد: چند بار به خواستگارياش رفتم ولي هر بار خانوادهاش مخالفت ميكردند و تصميم داشتند او را مجبور به ازدواج با فرد ديگري كنند.
متهم به آدمربايي افزود: براي اين كه آنها را مجبور كنم با اين وصلت موافقت كنند، تصميم گرفتم، نقشه يك آدمربايي را طراحي كنم. به اين ترتيب، دختر مورد علاقهام به بهانه خريد از خانه خارج شد و به منزل من آمد و نقشهام را به او گفتم كه ابتدا مخالفت كرد، ولي با اصرار من پذيرفت تا در اجراي نقشه آدمربايي مرا كمك كند. متهم ادامه داد: چند ساعت بعد با خانواده وي تماس گرفتم و با ادعاي اين كه دختر آنها را ربودهام، از آنها خواستم مقدمات ازدواجمان را فراهم آورند كه گفتههايم را باور نكردند. بنابراين، با برادر دختر مورد علاقهام تماس گرفتم و او را به بهانه استعمال مواد مخدر به خانهام دعوت كردم. متهم افزود: وقتي درباره ازدواج با خواهرش با او صحبت كردم، او شروع به مشاجره با من كرد و قصد خارج شدن از خانهام را داشت كه با زور و تهديد چاقو، او را به يكي از اتاقها منتقل و محبوس كردم. بعد با خانوادهاش تماس گرفتم و دوباره خواستهام را در قبال آزادي 2 فرزندش مطرح كردم. مرد افغاني گفت من واقعا قصد آدمربايي نداشتم و برادر دختر مورد علاقهام را فقط از ترس اين كه مرا به پليس لو ندهد، در خانهام زنداني كرده بودم. بنابراين گزارش، متهم با قرار قانوني روانه بازداشتگاه شده و تحقيقات تكميلي از وي ادامه دارد.


