میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ساخت کامپیوتر‌های تک برد در ابعاد یک کارت

کد خبر: ۹۳۷۰۹۶
| |
4492 بازدید
کمپانی‌های گوگل و ایسوس برای ساخت کامپیوتر‌هایی تک برد در ابعاد یک کارت اعتباری و با تمرکز بر فناوری هوش مصنوعی، همکاری می‌کنند.

به گزارش پایگاه اینترنتی آناندتک، ایسوس و گوگل همکاری‌ها برای پیشبرد یک پروژه جدید موسوم به کامپیوتر‌های تک برد (SBC) تینکر برد (Tinker Board) را آغاز کرده‌اند. این کامپیوتر‌ها که ابعاد آن‌ها از اندازه یک کارت اعتباری تجاوز نمی‌کند برای ساخت سیستم‌های کوچک برای کار بر روی برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی، چون تشخیص تصویر (image recognition) طراحی شده‌اند.

کامپیوتر‌های مذکور Tinker Edge T. و Tinker Edge R. نام دارند. Tinker Edge T. بر مبنای پردازنده NXP i.MX ۸ M. و مجهز به چیپست Edge TPU (چیپست گوگل برای یادگیری ماشینی) طراحی شده است که به مدل‌های یادگیری ماشین TensorFlow Lite سرعت می‌بخشد. Tinker Edge R. به پردازنده Rockchip RK ۳۳۹۹ Pro و یک NPU مجهز است که به طور اختصاصی برای پردازش سریع وظایف مربوط به یادگیری ماشینی طراحی شده است.

این کامیپوتر‌های تک بردی به طور رسمی از سیستم عامل‌های اندروید و دبیان پشتیبانی می‌کنند هرچند مانعی برای اجرای لینوکس یا دیگر OS‌ها بر روی آن‌ها وجود ندارد.

ایسوس از کامپیوتر‌های تک برد Tinker Edge T. و Tinker Edge R. در کنفرانس فناوری اینترنت اشیا امسال (۲۰۱۹) که از ۲۰ نوامبر (۲۹ آبان) در ژاپن آغاز می‌شود، رونمایی می‌کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت