زن جوان، همدست زورگيران خشن پايتخت
زورگيران خشن براي فريب مسافران از يك زن بهعنوان طعمه استفاده ميكردند.
زنان و دختران با ديدن اين زن كه وانمود ميكرد مسافر است، سوار خودروي سارقان ميشدند و به راحتي در دام آنها ميافتادند. زمستان سال گذشته شكايتهاي متعددي در اختيار پليس تهران قرار گرفت كه از فعاليت يك باند خشن زورگيري حكايت داشت.
بررسيها نشان ميداد كه اعضاي اين باند براي جلب اعتماد طعمههاي خود بهخصوص زنان و دختران از زن جواني بهعنوان طعمه استفاده ميكردند كه خود را مسافر جا ميزد. آنها سپس مسافران خود را به محلهاي خلوت كشانده و با تهديد چاقو اموالشان را به سرقت ميبردند.
يكي از شاكيان كه چند ميليون تومان پول و طلاهاي همراهش از سوي سارقان سرقت شده بود در تشريح ماجرا به ماموران پليس گفت: در خيابان منتظر تاكسي ايستاده بود كه يك پرايد مشكي مقابلم توقف كرد. با ديدن زن جواني كه بر صندلي عقب نشسته بود و وانمود ميكرد كه او هم مسافر است، خيالم راحت شد و سوار ماشين شدم.
اما بعد از طي مسيري كوتاه، زن جوان و ديگر سرنشينان خودرو با چاقو شروع به تهديد من كردند و گفتند كه اگر سر و صدا كنم، مرا خواهند كشت. آنها بعد از اينكه سرم را به زير صندلي بردند، همه پولها، طلاها و لوازم باارزشي را كه همراهم بود سرقت كردند و بعد از آن در يك خيابان خلوت رهايم كردند و پا به فرار گذاشتند.
اما اين تنها شگرد سارقان براي سرقت نبود؛ آنها در بعضي موارد زن جوان را بهعنوان طعمه بر سر راه خودروهاي عبوري قرار ميدادند و به محض اينكه راننده مقابل اين زن توقف ميكرد، سارقان كه در همان اطراف مخفي شده بود به ضرب و شتم و تهديد او ميپرداختند و اموالش را به سرقت ميبردند.
با افزايش سرقتها، تحقيقات براي دستگيري اعضاي اين باند ادامه يافت و تصوير چهرهنگاري شده متهمان و مشخصات خودروي آنها در اختيار تيمهاي گشت پليس در غرب و شمال غرب تهران قرار گرفت.
درحاليكه تحقيقات ادامه داشت، 21 اسفند سال گذشته ماموران پليس در حوالي ميدان آزادي به سرنشينان يك پرايد مشكي مظنون شدند. از آنجا كه مشخصات اين خودرو شباهت زيادي بهخودروي سارقان داشت، ماموران به راننده دستور ايست دادند و بعد از توقف خودرو، به بازرسي داخل آن پرداختند. با كشف تعدادي چاقو و قمه از سرنشينان پرايد، تمامي آنها به اداره آگاهي منتقل شدند و تحت بازجويي قرار گرفتند.
متهمان مدعي شدند كه بيگناهند و تا حالا هيچ جرمي مرتكب نشدهاند اما از آنجا كه آنها شباهت زيادي به تصاوير رايانهاي تهيه شده از سارقان خشن داشتند، ماموران تعدادي از شاكيان را براي شناسايي اين افراد به اداره آگاهي دعوت كردند.
برخي از شاكيان به محض مشاهده مردان جوان، آنها را شناختند و گفتند كه اين افراد همان كساني هستند كه اموالشان را به سرقت بردهاند. بنابراين بازجويي از متهمان از سر گرفته شد و آنها كه چارهاي جز بيان حقيقت نداشتند به زورگيريهاي خشن اعتراف كردند.
سرهنگ غنيلو، معاون اجتماعي پليس تهران بزرگ، با بيان اين خبر گفت: متهمان مدعي شدند كه با كمك 5 نفر ديگر از همدستانشان كه يكي از آنها زن جواني است، خود را مسافركش جا زده و با استفاده از 2 پرايد سفيد و مشكي و يك پيكان سفيد، اقدام به زورگيري از طعمههاي خود ميكردند.
وي ادامه داد: بعد از اعتراف سارقان به 92 فقره زورگيري، ماموران موفق شدند يكي ديگر از اعضاي اين باند را نيز شناسايي و دستگير كنند. سرهنگ غنيلو تاكيد كرد: تحقيقات براي دستگيري ديگر اعضاي فراري اين باند ادامه دارد و كساني كه با اين شگرد اموالشان به سرقت رفته است ميتوانند براي شناسايي متهمان و طرح شكايت از آنها به اداره آگاهي تهران مراجعه كنند.


