بازدید 39380
۹

مردان تا چه سنی باید به سربازی بروند؟

متولدین ۵۵ به بعد سرباز هستند و باید تکلیف نظام وظیفه خود را مشخص کنند و یا این که این وضع تا سن ۵۱ سالگی را ادامه دهند.
کد خبر: ۹۳۶۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹ 12 November 2019

سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه گفت: متولدین ۵۵ به بعد سرباز هستند و باید تکلیف نظام وظیفه خود را مشخص کنند و یا این که این وضع تا سن ۵۱ سالگی را ادامه دهند.

به گزارش «تابناک»، سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در پاسخ با سوالی مبنی بر اینکه تکلیف افرادی که کِبَر سن دارند و هنوز به سربازی نرفته‌اند چه می‌شود، اظهار کرد: متولدین ۵۵ به بعد سرباز هستند و باید تکلیف نظام وظیفه خود را مشخص کنند و یا این که این وضع تا سن ۵۱ سالگی را ادامه دهند.

وی افزود: فردی که به سن ۵۱ سالگی برسد خود به خود از شمول قانون خدمت خارج می‌شوند یعنی در شمول قانون خدمت وظیفه نیست.

مشاور عالی و سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه تصریح کرد: منظور از خارج شدن از شمول قانون خدمت یعنی دیگر خدمت (سربازی) از آن فرد برداشته می‌شود نه اینکه معاف شود.

سردار کمالی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه فردی با شرایط عنوان شده بعد از سن ۵۱ سالگی باید کارت خاصی مانند کارت پایان خدمت دریافت کند یا خیر گفت: خیر برای این افراد کارت خاصی صادر نمی‌شود و شناسنامه این فرد به عنوان همان کارت پایان خدمت تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: فردی که ۵۱ سالش تمام شده باشد دیگر هیچ ممنوعیت به دلیل نرفتن به سربازی ندارد و به عنوان مثال حتی می‌تواند از کشور هم خارج شود.

مشاور عالی و سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه خاطرنشان کرد: هیچ کسی با این افراد کاری ندارد اما توصیه می‌کنم که تمامی افرادی که متولد ۵۵ به بعد هستند خدمت سربازی را انجام دهند.

سردار کمالی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خدمت سربازی این افراد با جوان‌ترها متفاوت است یا خیر، گفت: هیچ تفاوتی بین خدمت این افراد با سایر مشمولان نیست و اینها هم باید مانند سایر مشمولان دوران خدمت را به یک شکل سپری کنند.

وی افزود: تخفیف خاصی مثل خدمت در محل سکونت برای این افراد در نظر گرفته نشده، البته این افراد می توانند در دوره‌های مهارت آموزی شرکت کنند و امتیاز مناسبی کسب کنند تا بتوانند از مشوق های سربازی استفاده کنند و به عنوان شهر محل خدمتشان را خودشان انتخاب کنند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۹
اینم از اون حرفاست 30 40 و 50 ساله به درد سربازی نمی خورد
سن کفالت پدری را اصلاح کنید .تا از حالت تمسخر در آید. با شرایط زندگی که فراهم کردید .!!!
آخه تا ۵۱ سالگی ؟؟اکثر نقاط دنیا تا سی سالگی سربازی اجباریه و بعد از اون یا معاف میشن یا باید بخرن، در بیشتر کشورها هم که سربازی حرفه ای شده کلا
بچه های خودتون چی ؟ هه ... نگید سربازی بگید برده داری و آموزش افسردگی
اصرار این حضرات بر سربازی اجباری بیشتر از سر لجبازی است و وجود 2 میلیون فراری از سربازی هم موید آن است که این سیستم جواب نمی دهد.پولدارها بچه های خود را قبل سن مشمولیت از کشور خارج می کنند و بعد 3 سال هم می توانند با مهر تردد ازادانه به کشور امد و شد کنند.برای فقرا هم محدودیت های حاصل از غیبت موضوع مهمی نیست چون نه خارج می روند و نه معامله ملکی می کنند مشگل گرفتن گواهی نامه هم که حل شده است پس تا همین 51 سالگی خدمت نمی روند.از منظر عملی هم وقتی کل ارتش چین 2/5 میلیون نفر است نگه داشتن 2 میلیون جوان زیر خدمت سربازی بیشتر سوژه طنز است تا نیاز گمان نکنم این وضعیت برای مدت زیادی ادامه داشته باشد چون حضرات قادر به دادن نان خالی هم برای تغذیه این جماعت علاف شده نخواهند بود.
ایجاد اشتغال وظیفه دولت نیست ولی دو سال سربازی اجباری و تقریبا رایگان وظیفه جوانان هست!!!!؟؟
البته در سالهای اخیر نورچشمی ها با تصویب قوانینی تبعیض آمیز همچون خرید خدمت سربازی غایبان کارت معافیت خود را دریافت کرده اند و مشکلی ندارند و بقیه جوانان و پیره سربازان مشمول دیگه اهمیتی ندارند...
نیروی کار مجانی! بیگاری قشر جوان! برده داری دولت!
همه ی دنیا سربازی رو برداشتن حتی عراق و افغانستان یعنی از این کشورها هم کمترین....
قبلا میگفتند به خاطر اینکه سالها از اموزش رایگان و خدمات درمانی رایگان مملکت استفاده میکنید باید 2 سال برای کشور زیر پرچم خدمت کنید.الان که نه اموزش و پرورش رایگان هست و نه نظام سلامت رایگان هست دیگه سربازی چه معنی میده؟غیر از یه دوره 2 ساله بیگاری و پر کردن پادگان ها با افراد بی روحیه و غیر متخصص هست.تازه خود این دوسال هم که هزینه الکی برای مملکت هست.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر