میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سروری: حداد عادل در انتخابات شرکت نمی‌کند

کد خبر: ۹۳۶۴۱۵
| |
3420 بازدید
پرویز سروری عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از عدم کاندیداتوری غلامعلی حداد عادل در انتخابات آتی مجلس خبر داد.

به گزارش تسنیم، در شرایطی که پس از اعلام خبر ریاست غلامعلی حداد عادل بر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بسیاری وی را سرلیست گروه‌های انقلابی برای انتخابات آتی مجلس معرفی کردند، در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌هایی در ارتباط با عدم کاندیداتوری رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در انتخابات اسفند ماه شنیده شده است.

پرویز سروری عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گفت‌وگو با تسنیم، درباره این گمانه‌زنی‌ها اظهار داشت: شخص دکتر حداد گفتند که در انتخابات پیش رو شرکت نمی‌کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت