میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کویت اعضای کنسولگری خود را از بصره خارج کرد

کویت در پی ناآرامی‌های اخیر عراق اعضای کنسولگری خود را از بصره فراخواند.
کد خبر: ۹۳۵۹۷۷
| |
3211 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا؛ یک منبع دیپلماتیک روز شنبه به روزنامه کویتی الرای گفت:با توجه به تحولات اخیر و نیز وخامت اوضاع در استان بصره، دیپلمات‌های کنسولگری کویت از بصره خارج شدند.

وی افزود:کنسول و اعضای کنسولگری امروز عصر وارد گذرگاه مرزی العبدلی می‌شوند.

الرای یادآورشد که روز جمعه درگیری‌هایی میان معترضان و نیرو‌های امنیتی در استان بصره رخ داد و این در حالی است که خشونت‌های توام با اعتراض‌ها در عراق همچنان ادامه دارد و وارد شانزدهمین روز خود شده است.

اعتراض‌های مناطق شیعه نشین عراق و بغداد روز اول اکتبر (۹ مهرماه) ابتدا با درخواست مبارزه با فساد و انجام اصلاحات اقتصادی و گسترش خدمات عمومی آغاز شد، اما رفته رفته مطالبات سیاسی به آن اضافه شد و به اصلاح قانون انتخابات و قانون اساسی از سوی بخش‌هایی از معترضان شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات