میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سازمان‌مدیریت‌بحران: جز تامین چادر امکان دیگری نداریم

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در زمینه اسکان موقت، امکان دیگری جز تامین چادر در مناطق زلزله زده نداریم و تهیه کانکس ماجرای دیگری دارد که با مشکلات عدیده آن موافق نیستیم.
کد خبر: ۹۳۵۹۴۷
| |
4099 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، اسماعیل نجار در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در تشریح این خبر اظهار کرد: پرداخت کمک هزینه تامین خانه استیجاری برای اسکان موقت زلزله زدگان یکی از راه‌های جایگزین و پیشنهادی به جای اسکان در کانکس است.

وی خاطرنشان کرد: طبق تجربه و بر اساس اطلاعات بنیاد مسکن، این هزینه بدون نیاز به اجاره نامه و به کسانی که خانه‌شان به طور کامل تخریب شده و امکان استفاده نباشد، پرداخت می‌شود.

وی گفت: کمک به نوسازی و بازسازی خانه‌ها نیز در دو بخش تعمیر و نوسازی انجام شده و اعتبار و تسهیلات و کمک‌های بلاعوضی و در این خصوص باید اختصاص پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: تلاش می‌کنیم تا تعدادی سیمان نیز از طریق بنیاد مستضعفان تامین شود.

نجار با انتقاد از متمرکز شدن تمامی امکانات در روستای ورنکش بیان کرد: خوشبختانه آواربرداری‌ها در این روستا شروع شده است، اما با توجه به اینکه این روستا فوتی نیز داشته است، بخش زیادی از امکانات در این روستا متمرکز شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت