دربی بی‌حاصل قعرنشینان لیگ

شاهین اقبال بوشهری‌ها در دربی قعرنشینان، دقیقه۸۵ پر زد

کد خبر: ۹۳۵۷۰۴
| |
4248 بازدید

مصاف قعرنشینان لیگ برتر بین تیم‌های فوتبال شاهین شهرداری بوشهر و گل‌گهر سیرجان برنده‌ای نداشت.

به گزارش تابناک ورزشی، در آخرین بازی هفته دهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور، تیم‌های قعرنشین شاهین شهرداری بوشهر و گل‌گهر سیرجان از ساعت ۱۷:۴۵ امروز (جمعه) در ورزشگاه شهیدمهدوی بوشهر به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی یک - یک به پایان رسید.

در این بازی حسین مالکی در دقیقه ۴۹ برای شاهین و مهرداد عبدی در دقیقه ۸۹ (از روی نقطه پنالتی) برای گل‌گهر گلزنی کردند. محمدرضا تارخ، داور بازی شاهین شهرداری بوشهر - گل‌گهر سیرجان به میلاد فراهانی، پیمان نامور و داسیلوا از گل گهر و پیمان شیرزادی و لوکا گادرانی از شاهین کارت زرد نشان داد.

گل‌گهر و شاهین با این تساوی پنج و دو امتیازی شده و در همان جایگاه‌های پانزدهم و شانزدهم جدول رده‌بندی باقی ماندند.

لیگ برتر فوتبال| تساوی بی‌حاصل قعرنشینان

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت