تصویب تقاضای تفحص از نحوه مبارزه با قاچاق کالا
مجلس با تقاضای یكی از نمایندگان مبنی بر تحقیق و تفحص از نحوه مبارزه با قاچاق کالا با 154 رأی موافقت کرد.
علی اکبر اولیا نماینده مردم یزد در توضیح تقاضای خود گفت: اخبار اسکله های غیرمجاز و قاچاق قابل توجه کالا و ارز در سال گذشته از جمله خبرهای نگران کننده در این زمینه است.
وی افزود: بعد از مطرح کردن مواردی از قاچاق کالا و ارز با مسئولان دستگاه های مختلف و ابراز بی اطلاعی آنها از این موارد این موضوع را در قالب تحقیق و تفحص مطرح کردم.
نماینده یزد حجم قاچاق کالا را در کشور 20 هزار میلیارد تومان دانست و گفت: با توجه به اینکه بخشی از این کالاهای قاچاق مواد خوراکی و آرایشی هستند و با سلامت مردم ارتباط دارند حساسیت مسئولان در این زمینه ضروری است.
وی اضافه کرد: ناهماهنگی هایی درخصوص عملکرد دستگاه های مختلف برای مبارزه با قاچاق کالا در کشور وجود دارد و سازوکار کنونی پاسخگو نیست.


