حادثه‌سازی گودبرداری غیراصولی در اهواز

کد خبر: ۹۳۵۴۹۱
| |
3002 بازدید
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از سقوط کانکس کارگاه ساختمانی بر اثر گودبرداری غیراصولی خبر داد.

ابراهیم قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ساعت 10:15 امروز (16 آبان‌ماه) طی تماس شهروندان با سامانه 125 این سازمان، خبری مبنی بر اینکه کانکس یک کارگاه ساختمانی واقع در منطقه کیانپارس در حال سقوط است، اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: آتش‌نشانان بلافاصله از نزدیکترین ایستگاه عملیاتی سریعا به محل حادثه اعزام شدند و خودروهای پارک شده‌را که در معرض حادثه بودند، جابه‌جا کردند. با این اقدام از خسارت به خودروها جلوگیری شد.

قنبری با اشاره به علت سقوط این کانکس، گفت: کانکس این کارگاه بر اثر گودبرداری غیراصولی سقوط کرده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت