حادثه‌سازی گودبرداری غیراصولی در اهواز

کد خبر: ۹۳۵۴۹۱
|
۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴ 07 November 2019
|
2983 بازدید
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از سقوط کانکس کارگاه ساختمانی بر اثر گودبرداری غیراصولی خبر داد.

ابراهیم قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ساعت 10:15 امروز (16 آبان‌ماه) طی تماس شهروندان با سامانه 125 این سازمان، خبری مبنی بر اینکه کانکس یک کارگاه ساختمانی واقع در منطقه کیانپارس در حال سقوط است، اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: آتش‌نشانان بلافاصله از نزدیکترین ایستگاه عملیاتی سریعا به محل حادثه اعزام شدند و خودروهای پارک شده‌را که در معرض حادثه بودند، جابه‌جا کردند. با این اقدام از خسارت به خودروها جلوگیری شد.

قنبری با اشاره به علت سقوط این کانکس، گفت: کانکس این کارگاه بر اثر گودبرداری غیراصولی سقوط کرده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت