صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نصب 60 دوربين ثبت تخلف در بزرگراه‏هاي تهران

کد خبر: ۹۳۴۴
| |
4945 بازدید

مدير عامل شرکت کنترل ترافيک تهران گفت: در سال جاري حدود 60 دستگاه ثبت تخلفات در بزرگراه‌هاي شهر تهران نصب خواهد شد.

به گزارش مهر، مهندس حجت‌الله بهروز با بيان اين مطلب اظهار کرد: 12 بزرگراه شهر تهران در براي نصب دوربين‌هاي ثبت تخلفات مد نظر هستند که بر اساس حجم تردد، سرعت متوسط حرکت و تعداد نقاط حادثه خيزشان در اولويت نصب دوربين قرار مي‌گيرند.

وي تصريح کرد: در مرحله نخست تا پايان فصل بهار 10 تا 12 دوربين ثبت تخلفات در بزرگراه نيايش نصب خواهد شد، زيرا اين بزرگراه يکي از پرترافيک‌ترين و حادثه‌خيزترين بزرگراه‌هاي شهر تهران است.

مدير عامل شرکت کنترل ترافيک با تاکيد برآنکه هر بزرگراه به طور متوسط به 13 تا 14 دوربين ثبت تخلفات نياز دارد گفت: دوربين‌هاي ثبت تخلفات به گونه‌اي طراحي و نصب مي‌شوند که از زمان ورود هر خودرو به بزرگراه تا زمان خروج، حداقل يک تا دو دوربين آن را پوشش دهند و در واقع سراسر بزرگراه تحت کنترل قرار مي‌گيرد.

مهندس بهروز افزود: بزرگراه‌هاي همت، شيخ فضل‌الله نوري، صدر، اشرفي اصفهاني، يادگار امام، حکيم، چمران، مدرس، بابايي، بسيج، صياد شيرازي و امام علي (ع) بزرگراه‌هايي هستند که براي نصب دوربين‌هاي ثبت تخلفات مدنظر قرار گرفته‌اند که براساس حجم تردد و تعداد نقاط حادثه به ترتيب در اولويت نصب دوربين‌هاي ثبت تخلفات قرار مي‌گيرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۱
بسيار كار خوبيست جريمه متخلف تشويق رانندگان خوبست بشرطيكه فقط جريمه سرعت نباشد .
رانندگان كند رو در خط سرعت و خط مياني نيز بعنوان سد معبر و بهم زننده نظم بزرگراه مد نظر قرار گيرند.
لطفا آموزش هم به ماموران هم به مردم در اين رابطه داده شود.
ناشناس
|
-
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۱
امیدواریم که به تخلفاتی که در غیر بزرگراهها نیز صورت می گیرد و به طور وسیعی گسترش یافته است از جمله سرعتهای غیر مجاز در خیابانها و حتی کوچه ها، پارک در پیاده رو، پارک روی خط عابر یا مقابل پلها که باعث مسدود شدن مسیر عابرین می شود و....نیز توجه گردد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۱
اونوقت ببینم کی میتونه لائی بکشه و ویراژ بده و اعصابارو خورد کنه. دمتون گرم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۱
بسیاری از تخلفات معلول است و علت آن عدم آشنائی و رعایت قوانین رانندگی توسط دیگر رانندگان است . بعنوان مثال وقتی راننده ای در خط سبقت با سرعت پائین حرکت میکند و یا راننده ای که نمیداند چراغ مه شکن عقب را بایستی در چه شرایطی روشن کند و صرفا از آن بعنوان وسیله تزئینی وبرای زیبائی استفاده مینماید طبیعتا باعث بروز مشکلاتی خواهد شد که متاسفانه در قوانین راهنمائی و رانندگی برای اینگونه موارد جریمه ای در نظر گرفته نشده است .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۱
بهتره مسئولین محترم , رانندگانی را که فقط لاین سرعت را گرفته و با آهسته راندن باعث کند شدن حرکت و سبقت از راست دیگران میشوند و باعث بیشتر تصادفات هم همین افراد هستند ؛ فکری بکنند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۱
ترا به خدا فکری جدی بحال رانندگی بین خطوط بفرمایید خیلی مهم است ممنونم
ناشناس
|
-
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۲
لطف كنند يه فكري هم براي موتوري هاي متخلف بكنند. در خيابان، پيادرو، بزرگراه، وحتي كوچه هاي باريك هم كسي از اين موتوري ها در امان نيست. هرچند به نظر مي رسد پليس راهور توانايي مواجهه با آنها را ندارد! چراكه طرحها وحرفهاي زيادي مطرح شده ولي عمل...؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟