میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
اردوغان:

مقامات آمریکا و فرانسه با تروریست‌ها دیدار می‌کنند!

کد خبر: ۹۳۲۵۳۴
| |
6378 بازدید
|
۱

مقامات آمریکا و فرانسه با تروریست‌ها دیدار می‌کنند!

رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی گفت که مقامات آمریکا، آلمان و فرانسه با سازمان های تروریستی دیدار می کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی مقامات آمریکا، آلمان و فرانسه را به دیدار با سازمان های تروریستی متهم کرد.

«رجب طیب اردوغان» در گفتگو با شبکه تی.آر.تی، گفت که مقامات سه کشور مذکور با سازمان های تروریستی دیدار می کنند.

وی در عین حال با بیان اینکه وزارت دادگستری ترکیه درخواست تحویل دادن «مظلوم عبدی» فرمانده نیروهای سوریه دموکراتیک به آنکارا را به واشنگتن ارائه می کند، افزود که واشنگتن باید وی را تحویل آنکارا دهد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت این کشور با روسیه درباره برپایی یک منطقه مشاهده در بخش شمال غربی منبج سوریه برای حفاظت از این منطقه توافق کرده است.

رجب طیب اردوغان افزود: اگر هماهنگی سه جانبه بین ترکیه، روسیه و ایران نبود ادلب تقریبا به دریایی از خون تبدیل می شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۳
شما که خودت پدر خوانده ی خشن ترین تروریست های ( داعش) قرن هستی
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟