صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمایت متکی از يك سياست هسته اي خاتمي

کد خبر: ۹۳۲۵۳
| |
17884 بازدید

منوچهر متکی در نشست دانشگاه صنعتی شریف برخلاف مواضعی که همراه دولت احمدی‌نژاد در پرونده هسته‌ای در دوران اصلاح طلبان داشت از تعلیق در آن دوران حمایت کرد.

به گزارش خبرآنلاین، وزیر امور خارجه در این نشست در خصوص پذیرش تعلیق با بیان اینکه ما از تعلیق به تعطیلی رسیدیم گفت : البته شما ملاحظه کردید که در زمان مذکور رهبری نیز فرمودند که اگر آن کار صورت نمی‌گرفت برای اقدام امروزمان ما نمی‌توانستیم پاسخگو باشیم.

این در حالی است که پیش از این رئیس جمهور و مسئولان دستگاه دیپلماسی دولت نهم و دهم همواره با انتقاد از تعلیق غنی سازی اورانیوم تاکید می کردند که این تصمیم در دوران اصلاح طلبان سبب شد تا از پیشرفت دانش هسته ای کشور جلوگیری شود و در مقابل غرب ، ایران در موضع ضعف قرار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟