صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بوگدانف: میادین نفتی شمال شرق سوریه باید تحت کنترل دمشق باشند

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که منابع و میادین نفتی در شمال شرق سوریه باید تحت کنترل دولت سوریه باشند.
کد خبر: ۹۳۲۲۶۵
| |
2370 بازدید

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که منابع و میادین نفتی در شمال شرق سوریه باید تحت کنترل دولت سوریه باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: مسکو امیدوار است تا شبه نظامیان کرد تضمین بدهند که از منطقه مرزی ترکیه با سوریه عقب‌نشینی می‌کنند.

بوگدانف خاطرنشان کرد: منابع و میادین نفتی در شمال شرق سوریه باید تحت نظارت و کنترل دولت سوریه باشند.

فرستاده ویژه رئیس جمهوری روسیه به خاورمیانه و آفریقا در حاشیه نشست "روسیه- آفریقا" اعلام کرد: مسأله ازسرگیری پروازها میان روسیه و  تفرجگاه‌های مصر به زودی حل خواهد شد.

بوگدانف همچنین عنوان کرد: امیدواریم که این مشکل در آینده‌ای نزدیک حل شود. در حال حاضر نشستی میان روسیه و مصر برقرار است و من بر این باور هستم که می‌توانیم با پایان تمامی رایزنی‌هایمان در این خصوص پیشرفت کنیم و شروطی برای از سرگیری پروازها نه تنها به قاهره بلکه به تفرجگاه‌های دریای سرخ، "الغردقه" و "شرم الشیخ"  فراهم شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات