ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پارگی پرده گوش دانش‌آموز یزدی بر اثر تنبیه

در پی انتشار خبری مبنی بر پاره شده پرده گوش دانش‌آموز یزدی در یکی از مدارس یزد که به دلیل تنبیه بدنی معاون مدرسه انجام شده است، «محسن گلستانی فر» مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، ضمن تأیید این خبر، اظهار کرد: تنبیه بدنی دانش آموزان خط قرمز اداره کل و وزارت آموزش و پرورش است و حتما با فرد خاطی در این خصوص برخورد جدی می‌شود.
کد خبر: ۹۳۲۲۴۱
| |
3574 بازدید
ماجرای پاره شدن پرده گوش دانش‌آموز یزدی به دلیل سیلی معاون مدرسه در دست بررسی است و بعد از تکمیل اطلاعات با خاطی یا خاطیان این ماجرا برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش ایسنا، در پی انتشار خبری مبنی بر پاره شده پرده گوش دانش‌آموز یزدی در یکی از مدارس یزد که به دلیل تنبیه بدنی معاون مدرسه انجام شده است، «محسن گلستانی فر» مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، ضمن تأیید این خبر، اظهار کرد: تنبیه بدنی دانش آموزان خط قرمز اداره کل و وزارت آموزش و پرورش است و حتما با فرد خاطی در این خصوص برخورد جدی می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر کارشناسان واحد ارزیابی علمکرد و بازرسی اداره کل آموزش و پرورش با حضور در این واحد آموزشی در حال بررسی دقیق موضوع بوده و بعد از نتیجه گیری نهایی با صدور رأی قطعی با خاطی یا خاطیان برخورد قانونی خواهد شد.

گفتنی است؛ در اخبار منتشر شده آمده فرد مضروب دانش آموز پایه هفتم یکی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه یک یزد بوده که بعد از تحمل سیلی معاون مدرسه پرده گوشش پاره شده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار