مربي تيم ملي كاراته بانوان:

صدور مجوز حضور بانوان محجبه در مسابقات بين‌المللي مسلمانان را خوشحال كرد

خيلي از كشورها به خاطر اعتقادات اسلامي در مسابقات رسمي شركت نمي كردند اما حتي تيم‌هايي هم كه شركت مي كردند ناراضي بودند و با اجبار كشورشان در مسابقات حاضر مي شدند. مطمئن هستم با صدور اين مجوز تمامي ورزشكاران مسلمان جهان خوشحال شده و مي توانند بدون مانع توانايي هاي خود را در مسابقات جهاني نشان دهند.
کد خبر: ۹۳۲۱۸
| |
1947 بازدید
|
۲
مربي تيم ملي كاراته بانوان در سال 88 گفت: با صدور مجوز حضور بانوان كاراته كار در مسابقات جهاني تمامي مسلمانان خوشحال شدند.

به گزارش فارس، مريم مشيري در خصوص صدور مجوز حضور بانوان در مسابقات آسيايي و جهاني اظهار داشت: سال‌ها بود كه منتظر شنيدن چنين خبري بوديم. اين خبر باعث شد انگيزه در نزد بانوان كاراته كار دو چندان شود.

وي ادامه داد: بانوان اين رشته انگيزه زيادي در مسابقات بين المللي ندارند و حضور در مسابقات آسيايي و جهاني نشان خواهد داد كه ما چه استعدادهايي در بخش كاراته بانوان داريم.

مربي تيم ملي كاراته در سال 88 افزود: تا پيش از اين اجازه نمي دادند بانوان در مسابقات رسمي با پوشش اسلامي حاضر شوند و همين مساله باعث مي شد استعدادهاي كاراته در بخش بانوان سوخت شود. نفراتي را در كاراته داشتيم كه قهرمانان كشور چين را به راحتي و با امتيازات بالا شكست دادند اما نمي توانستند در مسابقات آسيايي شركت كنند و تنها در مسابقات بين المللي حضور پيدا مي كردند.

وي با ابراز خوشحالي از حضور بانوان با پوشش اسلامي در مسابقات جهاني و آسيايي تاكيد كرد: خيلي از كشورها به خاطر اعتقادات اسلامي در مسابقات رسمي شركت نمي كردند اما حتي تيم‌هايي هم كه شركت مي كردند ناراضي بودند و با اجبار كشورشان در مسابقات حاضر مي شدند. مطمئن هستم با صدور اين مجوز تمامي ورزشكاران مسلمان جهان خوشحال شده و مي توانند بدون مانع توانايي هاي خود را در مسابقات جهاني نشان دهند.

وي در پايان گفت: باني اين حركت خير كشور ايران بوده و اميدوارم با نتايج خوب تلاش هاي مسوولان پاسخ داده شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
xkjrjswt
|
United States of America
|
۰۴:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
20
tkfkvgwn
|
United States of America
|
۰۴:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
20
وب گردی