صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
آغاز فعالیت كميته‌هاي روانشناسي و تغذيه فدراسيون قايقراني

اقدام جالب و ابتکاری دنیامالی

همچنين كميته روانشناسي ورزشي يكي ديگر از واحدهايي است كه در آكادمي قايقراني زير نظر تجاري كار خود را از هفته جاري آغاز كرده است. اين كميته به ارائه مشاوره‌هاي روانشناختي به ورزشكاران اقدام خواهد كرد.
کد خبر: ۹۳۲۰۲
| |
1901 بازدید

كميته هاي روانشناسي و تغذيه فدراسيون قايقراني به منظور آماده سازي ملي‌پوشان اعزامي به بازي‌هاي آسيايي گوانگجو شروع به كار كردند.

به گزارش فارس، در پي تاسيس آكادمي ملي قايقراني كه مهرماه گذشته صورت گرفت، برنامه‌هاي پشتيابي و تخصصي حمايت از ورزشكاران طراحي و آغاز شده است.

كميته تغذيه يكي از واحدهايي است كه از اواخر اسفند 88 زير نظر صمدي فعاليت خود را آغاز كرده است. اين كميته در ابتداي كار خود به ارزيابي وضع موجود ورزشكاران پرداخته و با جمع آوري اطلاعات برنامه تغذيه‌اي خاص را براي قايقرانان تدوين مي‌كند.

همچنين كميته روانشناسي ورزشي يكي ديگر از واحدهايي است كه در آكادمي قايقراني زير نظر تجاري كار خود را از هفته جاري آغاز كرده است. اين كميته به ارائه مشاوره‌هاي روانشناختي به ورزشكاران اقدام خواهد كرد.

برگزاري كلاس‌هاي آموزشي براي ورزشكاران، مربيان، سرپرستان و كادر فني تيم به صورت مجزا و آموزش مهارت هاي رواني، همچنين تهيه و چاپ بروشورها و پوسترهاي روانشناسي از ديگر كارهاي اين كميته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟