عوارض عدم تغییر قطبی؛
كفاشيان در مسير حذف از فوتبال
البته نكتهای كه شايد علي كفاشيان اين روزها از آن غافل باشد، اين است كه با فراهم شدن شرايط استعفاي مهدي تاج از نايب رئيسي فدراسيون، هدف بعدي جهت قبول استعفا، خود وي خواهد بود تا بلكه زمينه رئيس شدن حبيب كاشاني خيلي زودتر از آنچه فكر آن ميشود، فراهم آيد.
کد خبر: ۹۳۰۶۴
| | 1762 بازدید
در شرايطي كه اختلافات مديريتي در فدراسيون فوتبال بالا گرفته، گفته ميشود سناريويي در جريان است تا با شعلهور شدن اين اختلافنظرها و فاصله گرفتن هر چه بيشتر رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال از يكديگر و جدايي يكي از طرفين از مجموعه فدراسيون، زمينه ورود حبيب كاشاني مشاور ارشد علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال فراهم شود.به نوشته جام جم؛ سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس كه تاثير زيادي بر افكار و تصميمات مديريتي رئيس ورزش دارد، مدتي است حضور در راس فدراسيون فوتبال را مورد توجه قرار داده است. حبيب كاشاني كه نحوه ورودش به مديريت پرسپوليس (در زمان مديرعاملي محمدحسن انصاريفرد) سوالات زيادي را در نزد افكار عمومي و ورزشيها بهوجود آورد، امروز نيز درست بسان 4 سال قبل، فعاليت خويش را براي حضور در راس تصميمگيري فدراسيون فوتبال آغاز كرده است.
طبق سناريوي تعريف شده، در اين عرصه حمايت از افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال بهانهاي شده است تا خواسته و ناخواسته علي كفاشيان و مهدي تاج در مقابل هم قرار بگيرند و جالب آنكه اين فعل و انفعالها در شرايطي اتفاق ميافتد كه رئيس و نايب رئيس فدراسيون وقتي در زمينه جايگزين كردن يك مربي خوب خارجي به جاي قطبي به تشكيك ميرسند، تصميم ميگيرند كه موضوع را جهت اتخاذ تصميم نهايي نزد علي سعيدلو مطرح كنند كه در آن جلسه، رئيس ورزش موافقتش را با آوردن مربي خارجي به جاي قطبي اعلام ميكند.
بيشك همه اين اتفاقها و رايزني با مربيان خارجي قرار بوده كه در خفا انجام شود تا پس از نهايي شدن كار توافق با مربي خارجي مورد نظر، موضوع رسانهاي شود. اما اين وسط و در شرايطي كه مهدي تاج براي مذاكره با فاتح تريم در تركيه بسر ميبرد، موضوع رسانهاي ميشود تا با اطلاع افشين قطبي و حضورش در سازمان، سناريويي تازه كليد بخورد.
به گفته برخي منابع خبري ، در چنين شرايطي حبيب كاشاني در مقام سرپرست و مشاور عالي علي سعيدلو، واسطه ديدار قطبي با رئيس ورزش ميشود تا در ادامه نيز علي كفاشيان مجبور شود براي عبور از كنار قضيه، اعلام كند كه اصلا بحث مذاكرهاي براي آوردن مربي خارجي به جاي قطبي مطرح نيست و باقي قضايا كه تا امروز نيز ادامه دارد و آخرين اظهار نظر رئيس فدراسيون نيز اين است كه فاتح تريم و اريكسون نيز در صورت حضور در ايران زير نظر قطبي فعاليت خواهند كرد!
جلسه كاشاني با قطبي در رستوران جردن
در شرايطي كه در پس قضيه دو دستگي و اختلافات كفاشيان و تاج، مسائل ديگري در جريان است، پنجشنبه شب حبيب كاشاني مشاور ارشد رئيس ورزش در رستوراني در خيابان جردن (رستوران منسوب به يكي از بستگان قطبي) با سرمربي تيم ملي جلسه ميگذارد و به وي اطمينان ميدهد كه مهدي تاج در فدراسيون تصميمگيرنده اصلي نيست و نبايد چندان، حرفهاي او را براي آوردن مربي خارجي جدي تلقي كند.
اين اتفاقها در شرايطي در جريان است كه با توجه به مسائل ايجاد شده در فوتبال و نارضايتي جامعه فوتبال و بويژه نمايندگان فراكسيون ورزش در مجلس شوراي اسلامي، علي سعيدلو نيز چندان بي ميل نيست كه دست به تغييرات لازم در بدنه مديريتي فدراسيون فوتبال زده و مجموعهاي را در راس كار قرار دهد كه با وي و سياستهاي سازمان همسويي بيشتري به خرج دهند.
هر چند كه همه چيز بايد در اين فعل و انفعال طبق قانون و اساسنامه فدراسيون پيش برود تا بهانه اي بهدست فيفا نيفتد كه از بيرون در تصميمگيريهاي فوتبالي دخالت شده، اما بيشك با استعفاي احتمالي مهدي تاج از نايب رئيسي فدراسيون و به دنبال استعفايش از كميته تيمهاي ملي و همينطور موضوع جايگزيني مدير باشگاهي ديگري به جاي علي فتحاللهزاده در هيات رئيسه فدراسيون، زمينه برگزاري مجمع فدراسيون در تيرماه و بلكه زودتر فراهم خواهد شد تا كاملا قانوني و با نظر اعضاي مجمع، حبيب كاشاني به مجموعه هيات رئيسه اضافه شده و زمينه نفر اول شدنش در كوتاه مدت فراهم آيد.
البته نكتهاي كه شايد علي كفاشيان اين روزها از آن غافل باشد، اين است كه با فراهم شدن شرايط استعفاي مهدي تاج از نايب رئيسي فدراسيون، هدف بعدي جهت قبول استعفا، خود وي خواهد بود تا بلكه زمينه رئيس شدن حبيب كاشاني خيلي زودتر از آنچه فكر آن ميشود، فراهم آيد.
به هر حال اينها موارد و موضوعاتي است كه در پس قضاياي فوتبال ما در جريان است. البته باتوجه به استعفاي احتمالي محمد عليآبادي از رياست كميته ملي المپيك و يكدست شدن مديريت ورزش، گويا به علي كفاشيان قولهايي در زمينه بازگشتش به كميته ملي المپيك داده شده تا رئيس فعلي فدراسيون نيز به نوعي خيالش از ادامه حضورش در ورزش راحت باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


