میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ناآرامی در اکوادور تولید روزانه ۹۰۰ هزار بشکه نفت را متوقف کرد

کد خبر: ۹۲۹۵۶۲
| |
2727 بازدید

ناآرامی‌های اکوادور بر ضد اقدامات ریاضتی دولت، که بیش از یک هفته به طول انجامیده، باعث شده ۸۷۷ هزار بشکه در روز از تولید نفت این کشور عضو اوپک متوقف شود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، به گفته یک منبع آگاه، ناآرامی‌های اکوادور بر ضد اقدامات ریاضتی دولت، که بیش از یک هفته به طول انجامیده، باعث شده است که ۸۷۷ هزار و ۶۷۸ بشکه در روز از تولید نفت این کشور عضو اوپک، متوقف شود. از این رقم، ۱۴۰ هزار و ۸۸۵ بشکه در روز، مربوط به تولید شرکت‌های خصوصی است.  

روز جمعه، اعتراضات به حذف یارانه سوخت توسط رییس‌جمهور اکوادور، لنین مورنو، وارد نهمین روز خود شد و امید به مذاکره بین دولت و رهبران معترضان را کمرنگ‌تر کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات