۲ کشته و ۶۰ زخمی در طوفان سهمگین در ژاپن

رسیدن سهمگین‌ترین طوفان ۶۰ سال اخیر ژاپن به سواحل شرقی این کشور، تا کنون ۲ کشته و حدود ۶۰ زخمی برجای گذاشته است.
کد خبر: ۹۲۹۵۳۶
| |
3467 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ورود طوفان سهمگین به پایتخت ژاپن دو کشته و حدود ۶۰ زخمی برجای گذاشت.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این طوفان که نام «هاگیبیس» بر روی آن گذاشته شده است، روز شنبه به شهر توکیو رسید. این طوفان که وزش باد و بارش‌های شدید را به‌دنبال داشته است موجب رانش زمین، طغیان رود‌ها شده است. همزمان شدن احتمال وقوع سیل و مد دریا موجب نگرانی شهروندان پایتخت ژاپن شده است.

اداره هواشناسی ژاپن در پی وقوع این طوفان که در شدت آن از سال ۱۹۵۸ بی‌سابقه است، هشدار سطح ۱۲ را برای برخی شهر‌های این کشور از جمله توکیو اعلام کرد.

یک کارشناس هواشناسی در گفتگو با تلویزیون ژاپنی «ان‌اچ‌کی» گفت: «اقدام فوری مردم جهت حفظ جان خود و بستگانشان امری حیاتی است».

به گفته شبکه «بی‌بی‌سی»، سرعت این باد در نواحی شرقی ژاپن به ۲۲۵ کیلومتر رسیده است و از ۷ میلیون نفر درخواست شده تا منازل خود را ترک کرده و به مکان‌های امن پناه ببرند.

۱۸ شهریور نیز توفند «فاکسای» با عبور از سواحل شرقی ژاپن به توکیو رسید و موجب بارش شدید باران، طغیان رود‌ها و لغو بیش از ۱۳۰ پرواز و تعطیلی ایستگاه‌های قطار شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار