میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شیوع چاقی از سنین کودکی در حال افزایش است

کد خبر: ۹۲۹۴۱۵
| |
3598 بازدید

طبق بررسی هایی که صورت گرفته متاسفانه چاقی به علت عدم آموزش کافی، تغذیه نامناسب و نبود فعالیت ورزشی از سنین کودکی در حال افزایش است.

به گزارش مهر، فاطمه قائمی مسئول برنامه کشوری کنترل دیابت وزارت بهداشت‌‏، در مراسم افتتاح دهکده تندرستی با محوریت چاقی، از چاقی بیش از نیمی از بیماران مبتلا به دیابت در کشور که بالای ۵۰ سال سن دارند، خبر داد و گفت: ۱۱ درصد از جمعیت کشور، بیماری دیابت دارند.

وی افزود: به صورت کلی ۲۵ درصد از بیماران مبتلا به دیابت، چاق هستند.

قائمی با بیان اینکه چاقی خود، بیماری است گفت: این بیماری ارتباط تنگاتنگی با دیگر بیماری‌ها همچون بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشاری خون، دیابت و دیگر بیماری‌های غیر واگیر دارد.

وی افزود: به منظور کنترل بیماری‌های غیرواگیر که بسیار خطرناک و درواقع غیر قابل درمان هستند باید از چاقی، پیشگیری و در صورت ابتلا درمان شود.

قائمی تاکید کرد: متاسفانه چاقی، بیماری رو به افزایشی است و همراه با خود ١٩٥ عارضه را ایجاد می کند. ما توصیه می‌کنیم همه افراد، ورزش و فعالیت کافی داشته باشند چون یکی از مهمترین عواملی که می تواند در بروز بیماری چاقی و دیابت پیشگیری کننده و درمانی باشد فعالیت کافی است که متاسفانه بسیاری از بچه‌های ما این فعالیت را ندارند .

وی افزود: همچنین کودکان ما دارای رژیم غذایی سالم که همراه با ورزش انجام شود، نیستند ولی اگر رژیم غذایی و ورزش کافی باشد در بسیاری از مواقع می توان از بروز چاقی جلوگیری کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات