كاهش 6 درصدي اجارهبها
وزير مسكن و شهرسازي با بيان اينكه قيمت مسكن در سال جاري ثابت خواهد بود،گفت: طبق گزارشهاي ارسالي از بنگاههاي معاملات ملكي و بازديدهاي صورت گرفته اجارهبهاي مسكن در كشور 5 تا 6 درصد كاهش نشان ميدهد.
به گزارش فارس، علي نيكزاد امروز شنبه با بيان اين مطلب در حاشيه سالگرد تأسيس بنياد مسكن و افتتاح حساب 100 امام (ره) در جمع خبرنگاران افزود: طبق بازديد و گزارشاتي كه از بنگاههاي معاملات ملكي سراسر كشور استخراج شده حاكي از اين بوده است كه اجارهبهاي مسكن از هفتم تا 21 فروردين ماه 5 تا 6 درصد كاهش داشته است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر پيشبيني وضعيت بازار و قيمت مسكن در سال جاري گفت: پيشبيني ما اين است كه با اقداماتي كه صورت پذيرفته در سال جاري ثبات قيمت مسكن در كشور حاكم باشد.
وي افزود:نه ماهه سال 88 نسبت به شش ماهه سال گذشته از رونق 17 درصدي صدور پروانه برخوردار بوديم يعني 6 ماه اول 88 نسبت به 87 ، 31 درصد در صدور پروانه رشد منفي را طبق اعلام مركز آمار داشتيم .
نيكزاد گفت:اميد است اين 31 درصد رشد منفي در پايان سال سال به 10 درصد برسد، بنابراين رونق بخش مسكن از اين باب است كه ما هم بتوانيم اين رشد منفي را جبران كنيم و در عين حال بتوانيم ثبات قيمت زمين و آپارتمان هم داشته باشيم.
وزير مسكن گفت:مشكلات پيش روي مسكن مهر در حال حاضر برداشته شده است و استانها در رقابت خوبي قرار گرفتهاند.
وي افزود: حل مشكلات تسهيلات مسكن مهر ،افزايش تسهيلات مسكن مهر در شهر و روستا و قرضالحسنه شدن تسهيلات مسكن سبب شور و نشاط خاصي در ميان مردم و مسئولان شده و باب جديدي را امسال گشوده است.
وزير مسكن گفت:چند خبر مهم است كه بعد از به نتيجه رسيدن اعلام خواهد شد، يكي از آنها استفاده از شركتهاي خارجي در ساخت مسكن و خصوصا مسكن مهر است كه مذاكرات مفصل صورت پذيرفته است.
نيكزاد ادامه داد: دو شركت در شهر جديد پرند در حال كار هستند و خوشبختانه مذاكرات با اين دو شركت در حال نهايي شدن است.



