مصر "تجاوز" ترکیه به سوریه را به شدت محکوم کرد

وزارت خارجه مصر حمله نظامی ترکیه به کرد‌های سوریه در شمال این کشور را به شدت محکوم کرد و این اقدام را "تجاوز آشکار و غیر قابل قبول به حاکمیت کشور عربی برادر" خواند.
کد خبر: ۹۲۸۹۴۸
| |
3945 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، به نقل از سایت النشره، وزارت خارجه مصر حمله نظامی ترکیه به کرد‌های سوریه در شمال این کشور را به شدت محکوم کرد و این اقدام را "تجاوز آشکار و غیر قابل قبول به حاکمیت کشور عربی برادر" خواند.

حمله نظامی ترکیه واکنش‌ها و محکومیت‌های بین‌المللی مختلفی را به دنبال داشت. بطوریکه وزیر دولت فرانسه در امور اتحادیه اروپا گفت، فرانسه، انگلیس و آلمان ضمن محکومیت شدید این حمله، از شورای امنیت خواسته‌اند تا برای بررسی آن جلسه اضطراری تشکیل دهد.

دبیر کل ناتو نیز در پی این عملیات نظامی از ترکیه خواست خویشتنداری خود را حفظ کند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت